Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«ΟΚ» από Πανιώνιο για 600 εισιτήρια

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει ακολουθήσει φέτος ΠΑΝΤΟΥ την ομάδα εκτός έδρας χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων. Τώρα ενώ ο Δικέφαλος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για να παραλάβει 600 εισιτήρια (κάτι το οποίο και θα ισχύσει τελικά…) για το παιχνίδι των δύο ομάδων που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη την προσεχή Κυριακή (17:15) η αστυνομία δείχνει αρνητική αρχικά για να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!


Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καμφθεί η αρχική άρνηση της αστυνομίας και να παραλάβει κανονικά ο ΠΑΟΚ τα 600 για τη Νέα Σμύρνη
Ο λόγος της άρνησης των αστυνομικών αρχών παρά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, οι οπαδοί των οποίων διατηρούν άψογες σχέσεις; Δεν υπάρχει… Προφανής λόγος για την άρνηση της αστυνομίας δεν υπάρχει εκτός από την στοχοποίηση του κόσμου του ΠΑΟΚ από τις αστυνομικές αρχές.
Οι φίλοι του Δικεφάλου βρέθηκαν φέτος εκτός έδρας στο Τελ Αβίβ, στη Βιέννη (για τη ρεβάνς με τη Ραπίντ σε ένα ματς που μύριζε μπαρούτι εξαιτίας των γεγονότων που είχαν προηγηθεί στην Τούμπα…), στο Περιστέρι, στην Ξάνθη, στο Ηράκλειο και στην Κέρκυρα το περασμένο Σάββατο. Σε έξι φετινές εξόδους ο λαός του ΠΑΟΚ ήταν άψογος και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα, οπότε η αρχική άρνηση της αστυνομίας για να πάρει εισιτήρια ο Δικέφαλος για τη Νέα Σμύρνη είναι άνευ ουσιαστικού λόγου και αιτίας. Και μιλάμε για ένα γήπεδο στο οποίο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτοι όσο καμιάς άλλης φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς οι «Πάνθηρες» του Πανιωνίου έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τους φίλους του Δικεφάλου.
Το θέμα είναι ότι πέρυσι που ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στη Νέα Σμύρνη χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις με τους οπαδούς του Πανιωνίου, είδε τις αστυνομικές αρχές να εξαπολύουν αναίτιες επιθέσεις μέσα στην κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και εντάσεις που οδήγησαν σε κλήση του Δικεφάλου σε απολογία. Εκεί είχαν παραστεί ως μάρτυρες υπεράσπισης του ΠΑΟΚ άνθρωποι του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να λάμψει η αλήθεια και να μην τιμωρηθεί ο Δικέφαλος εξαιτίας της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου