Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Δεν παίζουμε καλά, πρέπει να δούμε τι φταίει»

Ο Λίνο στις δηλώσεις του για τον αγώνα με την Κέρκυρα επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καλό παιχνίδι και γι' αυτό έμεινε στο 0-0 ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα πρέπει να καταβάλει περισσότερη προσπάθεια αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στη Nova είπε:
«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και να πετύχουμε ένα τέρμα. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές για να δούμε τι έχουμε κάνει. Μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο.
Πρέπει πάντα να κάνουμε καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν κάναμε σήμερα. Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατοί για να κερδίσουμε και το επόμενο ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο».
Τέλος, όσον αφορά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει μόνο απέναντι στην Ξάνθη, εκτός έδρας, τόνισε: «Για να κερδίσουμε έναν αγώνα, πρέπει να πετύχουμε γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε καλά ήταν με την Ξάνθη αλλά πέρασε πολύ καιρός. Δεν παίζουμε καλά και για αυτό δεν πήραμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου