Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η επιστροφή του Δώνη...

Πέντε βαθμούς πήρε ο ΠΑΟΚ στα τρία παιχνίδια (ΟΦΗ, ΑΕΚ και Κέρκυρα) όπου ο Δώνης ήταν τιμωρημένος και παρακολούθησε το παιχνίδι μακριά από τον πάγκο του. Η ομάδα απώλεσε 4 βαθμούς.


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εξέτισε την ποινή του και στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Κυριακή θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.
Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κέρκυρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έφυγε από το σημείο όπου βρισκόταν και παρακολουθούσε το παιχνίδι στην κερκίδα και κατέβηκε στα αποδυτήρια.
Εκεί μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Άλλωστε κοινή διαπίστωση ήταν πως η Κέρκυρα έπαιζε κλειστά.
Παρά τα όσα είπε όμως, στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαπίστωσε κάποια διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού με τον οποίο ζήτησε να παίξουν οι παίκτες. Ήταν σκασμένος στο τέλος για την ανούσια φλυαρία που δεν είχε αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου