Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οι επιλογές της εντεκάδας

Οι απουσίες τριών βασικών παικτών του ΠΑΟΚ (Γκαρσία, Φωτάκη και Μαλεζά) υποχρεώνουν τον Μπόλονι να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι. Αυτονόητες είναι οι επιλογές για την ενδεκάδα. Ο Μπαλάφας αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Τσιρίλο και ο Τσουκαλάς θα παίξει στα χαφ μαζί με τον Γκαρσία. Πιο μπροστά από τους δύο θα αγωνιστεί ο Γιάννου. Ο Μπόλονι δεν έδειξε χθες ξεκάθαρα το σχήμα, απλά μέσα από τις ασκήσεις τακτικής που εφάρμοσαν οι παίκτες, χρησιμοποίησε τους δύο παίκτες που προαναφέραμε στις συγκεκριμένες θέσεις.
Ο Γιώργος Κατσικάς, που συμμετέχει τις τρεις τελευταίες ημέρες εντατικά στις προπονήσεις, μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή, είναι όμως απίθανο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Ο Βλάνταν Ιβιτς μπήκε χθες στο πρόγραμμα και δείχνει πως είναι καλύτερα. Όμως, δεν προλαβαίνει το ματς με τον ΠΑΣ και μάλλον θα “τρέξει” για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου