Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Κλάους αντί... Μίετσελ!

Τα 10 γκολ που πέτυχε μέχρι τώρα ο Κλάους Αθανασιάδης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, είναι η καλύτερη επίδοση παίκτη ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία, πάντα στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά, ο 23χρονος επιθετικός του Δικεφάλου, βρίσκεται στο κατόπι του Μάρτσιν Μίετσελ, αφού ο Πολωνός επιθετικός είχε πετύχει πριν από πέντε χρόνια 14 γκολ. 
Όσον αφορά τους πρώτους σκόρερ της τελευταίας πενταετίας τώρα. Πέρυσι, τη σεζόν 2010-11 δηλαδή, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχε πετύχει 6 γκολ, την προπροηγούμενη σεζόν (2009-10) Αντελίνο Βιεϊρίνια και Βλάνταν Ίβιτς σημείωσαν από 7 γκολ, τη σεζόν 2008-09 Μουσλίμοβιτς και Μπακαγιόκο έβαλαν επίσης από 7 γκολ, ενώ την σεζόν 2007-08 ο Γκλεν Σάλμον και ο νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παντελής Κωνσταντινίδης είχαν από 4 γκολ.
Για να φτάσει βέβαια ο Στέφανος Αθανασιάδης στα 14 γκολ, πρέπει να πετύχει τουλάχιστον από 1 στα 4 ματς που απέμειναν ή περισσότερα σ’ ένα ματς για να πιάσει ή και να ξεπεράσει τον Μίετσελ. Δεν είναι και ακατόρθωτο, αν δει κανείς το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Δεν τον άφηναν ήσυχο τα σκυλιά!
Φοβερό στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση, που αποτύπωσε και ο φακός του Βασίλη Βερβερίδη. Κάποια στιγμή, άνοιξε η πόρτα στο γήπεδο που προπονούνταν η ομάδα και τα δύο σκυλιά που ζούνε στη Νέα Μεσημβρία όρμησαν μέσα και έτρεξαν κατευθείαν στην αγκαλιά του Μπόλονι. Μάλιστα, δεν έβγαιναν έξω και ο μοναδικός τρόπος για να συμβεί αυτό, ήταν να βγει και ο Ρουμάνος τεχνικός έξω από το γήπεδο. Η εξήγηση είναι ότι ο Μπόλονι τα ταΐζει συνέχεια…

Δεν ήταν μόνο η ψηφοφορία της Σούπερ Λίγκα, που ανέδειξε MVP της 26ης αγωνιστικής τον Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ και στο καθιερωμένο, μετά από κάθε επίσημο ματς, γκάλοπ του οπαδικού σάιτ “paokmania.gr”, στο οποίο έλαβε το 77% των ψήφων. Τον ακολούθησαν οι Γιάννου (17%) και Πάμπλο Γκαρσία (3%).

ΠΑΝΤΩΣ, οι συμπατριώτες του Λάσλο Μπόλονι, γράφουν χθες για τον τρόπο που αντιμετώπισε μερίδα του Τύπου, τα όσα έγιναν στην Κέρκυρα και αναφέρουν την κριτική που του ασκήθηκε, αναδημοσιεύοντας ορισμένα σχόλια μέσων ενημέρωσης

Το πλατύ χαμόγελο του Απόστολου Γιάννου στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, είναι ενδεικτικό, του πόσο καλύτερο είναι πλέον το κλίμα στην ομάδα μετά το 0-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου