Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Χαμένοι στη μετάφραση!

Πριν από λίγο καιρό, η ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο έγιναν διεθνώς ρεζίλι όταν ο Πέτρος Κωνσταντινέας ορίστηκε διεθνής διαιτητής, αλλά στα σχετικά τεστ της ΟΥΕΦΑ απέτυχε στα τεστ των αγγλικών.
Από χθες πλέον έχουμε αμφιβολίες για το ποιες γλώσσες (και σε τι επίπεδο κυρίως) μιλά κι ο διαιτητής Δημήτρης Στυλιάρας, ο οποίος απέβαλε τον Λάσλο Μπόλονι στην ανάπαυλα του αγώνα με την Κέρκυρα.
Σύμφωνα με τον διαιτητή ο Ρουμάνος τεχνικός είπε 'fuck you' απευθυνόμενος προς τον κ. Προβατά, που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, κι ενώ ο τελευταίος είχε απευθυνθεί πρώτος προς τον τεχνικό του Δικεφάλου.
“Αυτό είναι ψέμα! Ποτέ ο Μπόλονι δεν μίλησε στα Αγγλικά, αλλά στη μητρική του γλώσσα, την οποία είχε χρησιμοποιήσει και ο κύριος αυτός”, είπε με κατηγορηματικό τρόπο ο Κώστας Ιωσηφίδης, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.
“Ο κ. Στυλιάρας στην πρωινή σύσκεψη, μου είπε χαρακτηριστικά: 'Να πείτε στον Μπόλονι ότι στο κιχ τον έχω αποβάλλει γιατί πριν από ένα μήνα δεν τον απέβαλα”, πρόσθεσε με νόημα ο γενικός αρχηγός του Δικέφαλου, ο οποίος δεν αρνήθηκε τη λεκτική αντιπαράθεση αλλά κάλυψε πλήρως τον Μπόλονι.
“Μέχρι τη στιγμή που του μίλησε ο συγκεκριμένος κύριος ο προπονητής μας δεν είχε κάνει το παραμικρό. Προκλήθηκε όμως και μάλιστα ήταν τόσο εκνευρισμένος από αυτά που άκουσε που δεν είπε ούτε σε εμάς το τι ακριβώς του είπαν”.
Από την πλευρά του ο κ. Μαυρομάτης (του οποίου τα εγκώμιο έπλεξε με πάθος το μέλος της επιτροπής κ. Στεφανάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι 'η παρουσία σας προσδίδει κύρος Επιτροπή) άφησε να εννοηθεί ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στοχοποιηθεί, ξεκαθάρισε ότι η ύβρις που αναφέρεται στο φύλλο αγώνος δεν ειπώθηκε ποτέ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην αναφορά του διαιτητή στο φύλλο αγώνος ότι: “Ο κ. Μπόλονι αντέδρασε διότι προκλήθηκε”, ζητώντας την απαλλαγή του.
Κάτι που έγινε τελικά, αφού δύο ώρες αργότερα Ρουμάνος τεχνικός “τιμωρήθηκε” με έγγραφη επίπληξη.
Αντίθετα, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας επέβαλε στην ΠΑΕ Κέρκυρα συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου ασφαλείας Βασίλη Προβατά, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της. Επίσης, επέβαλε στον Προβατά τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου