Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οργισμένη αντίδραση ΠΑΟΚ!

Η εντελώς άστοχη μεταγραφολογία («ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα…», που λέει και ο λαός) που αναπτύσσεται εντελώς άστοχα (αφού δεν έχει πραγματική βάση…) από κάποια ΜΜΕ προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ καθώς είναι προφανές ότι κάποιοι έχασαν το… μέτρο.
Το όνομα του Μπεσέρα που ανακαλύφθηκε σε σημερινό δημοσίευμα διαψεύστηκε αρχικά από δηλώσεις του εκπροσώπου του παίκτη σε σάιτ των Ιωαννίνων, στο «super-fm.gr».
Ο κ. Διανής τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα και η ομάδα έχει πολύ κρίσιμα παιχνίδια τώρα. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με δημοσιεύματα για τον κάθε παίκτη και δεν είναι τακτική μου να απαντάω σε δημοσιεύματα».
Αργότερα ήρθε και η αντίδραση του επίσημου ΠΑΟΚ καθώς ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Παντελής Κωνσταντινίδης διέψευσε τα σενάρια περί Μπεσέρα και άλλων κινήσεων τη δεδομένη χρονική στιγμή…
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης είπε τα εξής:
«Γράφονται διάφορα ονόματα από διάφορα ΜΜΕ με παίκτες που έρχονται κάθε τόσο στον ΠΑΟΚ. Οφείλω να ξεκαθαρίσω, για να ξέρει και ο κόσμος ότι  δεν κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Έχουμε έναν προγραμματισμό, αλλά δεν κινούμαστε με βάσει αυτούς που θέλουν να διαφημίσουν τους παίκτες αλλά με δικά μας κριτήρια και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Δε μας αρέσει να διαφημίζονται παίκτες στην πλάτη του ΠΑΟΚ κάνοντας παιχνίδια με το όνομα της ομάδας».
Συνεχίζοντας ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είπε:
«Στον προγραμματισμό που κάνουμε δεν είμαστε εγκλωβισμένοι σε επιλογές μόνο εντός Ελλάδας και με αυτά που γράφονται λανθασμένα από κάποιους διαμορφώνεται και μία λάθος εικόνα του προγραμματισμού της ομάδας μας, ενώ τα πράγματα είναι διαφορετικά…
Αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος.
Θέλουμε παίκτες, παρακολουθούμε ορισμένες περιπτώσεις για το καλοκαίρι αλλά αυτή τη χρονική στιγμή προέχουν άλλα πράγματα για τον ΠΑΟΚ και όχι τα μεταγραφικά.
Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή, και αγωνιστικές αλλά και οικονομικές, για να γνωρίζουμε το ακριβές μπάτζετ που θα διαχειριστούμε το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ…», τόνισε ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου