Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο Μάριος Λευκαρίτης στον Sport 103 fm

Ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης μίλησε για το Financial Fair Play, για τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και όλων των ομάδων που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:
«Η ΟΥΕΦΑ δεν επέβαλε κατευθείαν ποινή αποκλεισμού στον ΠΑΟΚ, διότι πήρε υπόψιν της και τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με την οικονομική κρίση. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Αυτή η τακτική δεν ισχύει μόνο για τις ελληνικές ομάδες, αλλά γενικ΄λα για όλες τις ομάδες της Ευρώπης.
Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρει περισσότερο την ΟΥΕΦΑ, μια και παίζει στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, πάντως, έκαναν καλά τη δουλειά τους. Από δω και πέρα, όμως, κατάλαβαν ότι υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει απαραιτήτως να πληρώνονται».

Όσο για financial fair play: «Οσο δύσκολα κι αν φαίνονται τα πράγματα, είναι πολύ απλά. Χρειάζεται να πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου έναντι των εργαζομένων στην ομάδα, όχι μόνο σε ό, τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους προπονητές, στο προσωπικό κ.α.
Το δεύτερο σημείο της συγκεκριμένης πειθαρχικής επιτροπής είναι ότι δε δικαιούσαι να ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που εισπράττεις. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουμε μάθει να ετοιμάζουμε προϋπολογισμούς, ευνοϊκούς για μας. Ο,τι θα εισπράξουμε δέκα, ενώ τελικά εισπράττουμε πέντε.
Μέσα στην επόμενη χρονιά θα ελέγχεται ακόμα κι αυτό. Οι εγχώριες ομοσπονδίες θα ελέγχουν αρχικά τις ομάδες και μετά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα πράττει κάτι ανάλογο, μια και έχει αυτό το δικαίωμα».

Τέλος ο Κύπριος αντιπρόεδρος της UEFA αποκάλυψε, ότι πρόκειται άμεσα να αναβαθμιστεί οικονομικά, για να φθάσει σε επίπεδα Champions League, το Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου