Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Γλύκος: "Ακόμη πιο βαριά η φανέλα"

Ο Παναγιώτης Γλύκος, μόνο μεγάλη ικανοποίηση μπορεί να αισθάνεται μετά την ανανέωση του συμβολαίου του από τον ΠΑΟΚ, μέχρι το 2015 και αυτό ακριβώς  εξέφρασε μέσα από τις δηλώσεις του:
Πώς νιώθεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας σου με τον ΠΑΟΚ; "Ασφαλώς, ιδιαίτερα χαρούμενος! Πώς θα μπορούσα να είμαι αλλιώς, άλλωστε; Πριν λίγο καιρό, δεν ήξερα τι θα συμβεί, καθώς σε λίγους μήνες έληγε το συμβόλαιο που είχα με την ομάδα. Η εξέλιξη αυτή, λοιπόν, όπως είναι λογικό με χαροποιεί πολύ".
Όπως δείχνει η εξέλιξη των πραγμάτων, την ευκαιρία που σου δόθηκε το τελευταίο διάστημα την έπιασες από τα μαλλιά: "Προσπάθησα να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις που είχε από μένα ο προπονητής μου, τον οποίο ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε. Δεν τελείωσε τίποτε, όμως, με την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα. Αντιθέτως, τώρα τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο πιεστικά για μένα".
Αισθάνεσαι ότι αυξάνουν οι ευθύνες σου; "Αισθάνομαι τη φανέλα ακόμη πιο βαριά! Επόμενο είναι, γιατί θέλω να αποδείξω στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν ότι είμαι άξιος αυτής της εμπιστοσύνης".
Και πρώτα στον προπονητή σου, τον Λάσλο Μπόλονι; Διότι, αυτός σε εμπιστεύτηκε και σου έδωσε την ευκαιρία να παίξεις σε σειρά αγώνων: "Θα μπορούσε να πει κανείς ότι με τον συγκεκριμένο προπονητή είναι σαν να αναγεννήθηκα. Αυτό που έκανε, να με εμπιστευτεί σε σειρά παιχνιδιών, ήταν πολύ σημαντικό για μένα! Και στη δική μου περίπτωση, όπως συνέβη και με άλλα νέα παιδιά στην ομάδα, έδειξε στην πράξη ότι εμπιστεύεται τους νέους. Αυτό είναι κάτι, που έναν παίκτη, όταν είναι στο ξεκίνημά του, τον γεμίζει αυτοπεποίθηση".
Μετά την ικανοποίηση, που είναι λογικό να σε διακατέχει, το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό, ποιο είναι; "Ότι πρέπει να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο, γιατί η ομάδα θέλει περισσότερα από μένα κι εγώ πρέπει να είμαι σε θέση να τα προσφέρω".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου