Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Βιεϊρίνια: «Δεν θέλω να γίνω σταρ…»

Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει αντικρίσει στις πρώτες μέρες παρουσίας του στις τάξεις της Βόλφσμπουργκ δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια και τονίζει πως προέχει η προσαρμογή του στο νέο του περιβάλλον.

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μιλούν πορτογαλικά και με βοηθούν στην προσαρμογή. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα η παρουσία μου εδώ. Δεν χωρά αμφιβολία η αξία της Bundesliga και της Βόλφσμπουργκ. Ξέρω πως η ποιότητα εδώ είναι πολύ υψηλή και ο ρυθμός διαφορετικός», τόνισε στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου.

Για τη θέση που αγωνίζεται και τις προσωπικές του βλέψεις, είπε: «Δεν με απασχολεί αν θα παίξω δεξιά ή αριστερά, είμαι καλός και με τα δύο πόδια. Νιώθω καλύτερα όταν παίζω στα άκρα, όπου αγωνίζομαι από μικρός. Δεν θέλω να γίνω σταρ, αλλά να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό στην ομάδα και να τη βοηθήσω. Ονειρευόμουν πάντα να παίζω όπως ο Λουίς Φίγκο».

Όσο για τους στόχους του με τους «λύκους», ανέφερε: «Η Βόλφσμπουργκ είναι ένας καλά οργανωμένος σύλλογος. Στόχος μου είναι για φέτος είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε με την ομάδα και του χρόνου να μπούμε στην πρώτη τριάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου