Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Θα είμαι ετοιμοs από εβδομάδα.........

Ο Γιώργος Φωτάκης μπορεί να μην αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς με τη Σάμροκ, λόγω του τραυματισμού του, αλλά όπως είπε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο Διεθνής μέσος μίλησε για το πρόβλημά του, για τη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και για τη συνέχεια...
Αρχικά είπε:

«Αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη. Τα παιδιά τα κατάφεραν σήμερα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε στο Δουβλίνο. Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η Σάμροκ δεν είναι τόσο τεχνική ομάδα αλλά είναι δυνατή και σκληρή. Θα πρέπει να δούμε το ματς με την ίδια σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε δείξει πως είμαστε δυνατοί στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα κάνουμε την χάρη στους Ιρλανδούς και πως θα τους κερδίσουμε και μέσα στο Δουβλίνο».

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Φωτάκης αναφέρθηκε στον δύσκολο όμιλο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ:

«Από την αρχή γνωρίζαμε πως οι ομάδες που είχαμε στον όμιλο είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν δεν μπορείς να νικήσεις την Τότεναμ και την Ρούμπιν καλό είναι να μην χάνεις. Ήταν σημαντικοί οι βαθμοί.

Το Γιουρόπα Λιγκ μεγάλη διοργάνωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ δίκαια. Tο πρωτάθλημα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Εμείς θέλουμε να πάμε ακόμα πιο καλά στο πρωτάθλημα.

Πρεπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε στο Δουβλίνο. Δεν μπορούμε να δούμε το τι θα γίνει μετά. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε ματς χωριστά...»

Ο Γιώργος Φωτάκης αναφέρθηκε στο δικό του πρόβλημα:

«Όσο για μένα όταν χτύπησα ο γιατρός μου είπε πως θα λείψω για μία εβδομάδα με 10 μέρες. Έχω ξεκινήσει τρέξιμο και ήδη νιώθω καλύτερα. Την Τρίτη ή την Τετάρτη πιστεύω να είμαι καλά και έτσι θα προλάβω το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του μίλησε και για την Εθνική:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βοήθησα έστω για λίγο την Εθνική. Ήταν σημαντικό γκολ που έβαλα. Δεν είμαι όμως μόνος μου. Όλοι βοηθήσαν για να εκπληρωθεί αυτός ο στόχος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τώρα θα πρέπει να χαρούμε την διοργάνωση που θα πάμε, το Euro 2012...».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου