Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Γέφυρεs με Αμανατίδη..........

Ο 29χρονός διεθνής Έλληνας επιθετικός Γιάννης Αμανατίδης, βρέθηκε στη Τούμπα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς και σύμφωνα με δημοσίευμα των Σπορ, συζήτησε το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας από την 1η του Γενάρη. 
Ο ομογενής φορ με καταγωγή από την Κοζάνη, είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή, όμως τα οικονομικά περιθώρια του ΠΑΟΚ δεν είναι απλά στενά, είναι αρκετά άσχημα όπως και των περισσοτέρων ελληνικών ομάδων.

Ο Αμανατίδης δεν έχει βρει ομάδα είναι ελεύθερος και θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, κάτι που τον καλύπτει εφόσον υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο, ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει έτοιμος να σκεφτεί ακόμη τα μεταγραφικά, αφού είναι σε εξέλιξη η αλλαγή συμπεριφοράς στα διοικητικά.

Το θέμα Αμανατίδη σίγουρα θα απασχολήσει, δεν είναι σίγουρο όμως το αν θα καταλήξει και σε γάμο, κυρίως λόγω των οικονομικών της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου