Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς. Μετά τον αγώνα μίλησε για την αγωνιστική συμπεριφορά του.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τη Σάμροκ: «Είχα ανάγκη αυτό το γκολ και θέλω να συνεχίσω να σκοράρω. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Europa League. Για τρία λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε γκολ, παρόλο που είχαμε τον έλεγχο στα υπόλοιπα ενενήντα λεπτά. Χαίρομαι που πέτυχα γκολ, αλλά χαίρομαι περισσότερο που κέρδισε η ομάδα και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Είχαμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη.».

Για την αμυντική του συμπεριφορά: «Είναι δύσκολο να μαρκάρεις, ιδίως όταν χάνεις τη μπάλα στην κόντρα. Οι απαιτήσεις της θέσης είναι αρκετές. Πρόκειται για πράγματα που ίσως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αλλά εμείς τα ξέρουμε καλά».

Αν προτιμά να παίζει εξτρέμ ή ελεύθερος: «Προτιμώ να παίζω αριστερά, αλλά κάποιες φορές πρέπει να αλλάξω θέση για να έχω καλύτερη τροφοδότηση. Αυτό συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι βοηθά την ομάδα».

Τι πιστεύει για το ματς του Δουβλίνου, με όσα είδε από την Σάμροκ: «Το ματς του Δουβλίνου έχει τη σημασία του, όμως εμείς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Άρη. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου