Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η Επιστροφή του Λαζάρ..........

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε όχι με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, έχοντας σε εξαιρετική μέσα κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του. Ο Λάσλο Μπόλονι δεν μπόρεσε να κοουτσάρει ιδιαίτερα τον αγώνα, αφού οι δύο από τις τρεις του αλλαγές ήταν αναγκαστικές. 


Χαλκιάς: Δε φέρει ευθύνη στο γκολ, μιας και η μπάλα πήγε στον χώρο ευθύνης των συμπαικτών του. Καθάρισε κάποιες φάσεις ψηλά, δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη απόκρουση και γενικά δεν πιέστηκε σε καμία φάση του αγώνα.

Έτο: Συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις, κράτησε πολύ καλά τη θέση του αμυντικά, απέφυγε τα λάθη, ενώ δημιουργικά είχε αρκετά ανεβάσματα προς την αντίπαλη περιοχή. Απείλησε μία φορά και γενικά δείχνει να έχει αποκτήσει την ψυχολογία που του έλειπε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Τσιρίλο: Δε πιέστηκε ιδιαίτερα, έβγαινε συνήθως πρώτος στη μπάλα, είχε και μία στιγμή αυτοθυσίας στο τέλος. Καλός και δημιουργικά, αφού οι μεγάλες μπαλιές του συνήθως ήταν αποτελεσματικές, ενώ είχε και μία ασίστ που δεν έγινε γκολ από τον Βιεϊρίνια. Το γκολ των Ιρλανδών ήταν και σε δικό του χώρο ευθύνης.

Μαλεζάς: Στη φάση του γκολ των Ιρλανδών ήταν κοντά και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Σε γενικές γραμμές ήταν συγκλονιστικός πάλι, δεν έχασε μονομαχία, έπαιξε πολύ στρωτό ποδόσφαιρο δεν έκανε λάθη και ήταν πάρα πολύ σοβαρός.

Λίνο: Αγωνίστηκε μόλις 28 λεπτά μέχρι να αποχωρήσει και αυτός με τράβηγμα από τον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι να βγει ήταν ο γνωστός Λίνο που λειτούργησε περισσότερο ως χαφ και λιγότερο ως μπακ. Δεν είχε προβλήματα αμυντικά και γενικά ήταν σοβαρός.

Αρίας: Πολλά λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου έψαξε υπό άσχημες συνθήκες κάποιες κάθετες πάσες στον χώρο του κέντρου, πουλώντας εύκολα μπάλες. Στο δεύτερο έπαιξε στα πιο σίγουρα και τουλάχιστον δεν ήταν αρνητικός.

Λαζάρ: Μεγάλο παιχνίδι από τον Ρουμάνο στο πρώτο ημίχρονο. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, είχε μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο, κέρδισε ένα πέναλτι που ουδέποτε δόθηκε, ενώ όλες οι κάθετες κινήσεις του με τη μπάλα στα πόδια έφεραν σύγχυση στη Σάμροκ και φάσεις της ομάδας του. Στο δεύτερο κατέβασε ρυθμό, γνωρίζοντας πως ο προπονητής του δεν έχει άλλες λύσεις στα χαφ αλλά και πως αν πιεστεί παραπάνω, στο Χαριλάου θα σέρνεται. Ο Ρουμάνος είναι εξαιρετικός παίκτης και το έδειξε πάλι μετά από καιρό.

Ίβιτς: Πολύ κίνηση, πολύ βρώμικη δουλειά, καλή κυκλοφορία της μπάλας μετά το 20΄και φάσεις για γκολ που δεν του βγήκαν. Αυτός έβγαλε τον Βιεϊρίνια σε θέση για γκολ, ενώ πίεσε ψηλά μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Καλός ο Σέρβος.

Σαλπιγγίδης: Σε ρηχά νερά ως εξτρέμ, δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες παίζοντας πολύ στα σίγουρα, ήταν σωστός τακτικά αλλά σίγουρα μπορούσε να κάνει παραπάνω πράγματα για να βοηθήσει την ομάδα του. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πήγε σε θέση φορ, η αλήθεια είναι πως δεν τροφοδοτήθηκε και δεν έφτασε σε τελική προσπάθεια.

Αθανασιάδης: Εκτός ρυθμού για ακόμη ένα παιχνίδι, κινήθηκε στα ρηχά και σαν να μην έφτανε αυτό δέχτηκε και μια πολύ γεμάτη κλωτσιά από τον Στίβενς με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Χαριλάου. Μόνο και μόνο που δεν έφτασε σε τελική προσπάθεια και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ προήλθαν με σουτ έξω από την περιοχή λέει πολλά. Ένα καλό στρώσιμο στον Ίβιτς ήταν η καλύτερή του ενέργεια.

Βιεϊρίνια: Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, δείχνει να ξεμπλοκάρει και σε αυτό σίγουρα συμβάλει το πολύ όμορφο γκολ – νίκης που πέτυχε. Έκανε πολλές τελικές προσπάθειες, δείγμα του ότι κυνήγησε το γκολ, ενώ απέφυγε τα αβίαστα λάθη προηγούμενων αγώνων. Δείχνει να συνέρχεται και μακάρι αυτό να φανεί ακόμη περισσότερο την Κυριακή.

Σνάουτσνερ: Πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής λόγω του τραυματισμού του Λίνο στο 28΄. Η αλήθεια είναι πως η ενέργεια του φάουλ που έδωσε στους Ιρλανδούς ήταν τέτοιο που έδειξε πως δεν έχει ρυθμό αγώνων ακόμη. Εκτός από εκείνη τη φάση τα πήγε περίφημα, είχε καλές στιγμές ακόμη και δημιουργικά, ενώ έκανε και τελική προσπάθεια.

Γεωργιάδης: Μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Κλάους και έκανε ένα παιχνίδι νευρικό με αβίαστα λάθη. Κινήθηκε και στις δύο πλευρές, αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να μην του βγαίνει τίποτα.

Παπάζογλου: Έπαιξε ελάχιστα, είχε δύο θετικές ενέργειες που έβγαλαν την ομάδα του στην επίθεση. Καλή εικόνα για το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε.

Μπόλονι: Δεν είχε κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα, απλά ελέγχεται για το αν ο Λαζάρ μπορούσε να παίξει και σε προηγούμενα παιχνίδια μιας και η ποιότητά του δεν υπάρχει σε πολλά χαφ του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο Λαζάρ πάντως, μετά το παιχνίδι έλεγε σε πηγαδάκι πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει 100% τις ενοχλήσεις στο πόδι του κάτι που δικαιώνει τον συμπατριώτη προπονητή του για το πώς τον διαχειρίστηκε. Οι δύο από τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Μπόλονι ήταν αναγκαστικές, ενώ του Παπάζογλου ήταν η λογική με τον Σαλπιγγίδη να μην έχει άλλες δυνάμεις να βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου