Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αήττητοs 8 σερί ματs στήν Eυρώπη.....

Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι αήττητος στην Ευρώπη μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε επτά ματς. Μαζί με τον περσινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-1) ο Δικέφαλος έχει φτάσει αισίως οχτώ συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που υπήρχε...
Οχτώ αγώνες χωρίς ήττα είχε ο ΠΑΟΚ και από το καλοκαίρι του 2009 και το 1-1 με τη Χέρενφεν στην Τούμπα μέχρι και την περσινή νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα.

Μεταξύ εκείνων των δύο αγώνων μεσολάβησαν άλλοι έξι όπου ο Δικέφαλος έμεινε αήττητος και συνολικά μέτρησε οχτώ ματς στη σειρά χωρίς ήττα, έχοντας δύο νίκες και έξι ισοπαλίες!

Τα οχτώ σερί ματς χωρίς ήττα στην Ευρώπη ήταν τα:

ΠΑΟΚ - Χέρενφεν 1-1
Χέρενφεν - ΠΑΟΚ 0-0
Άγιαξ - ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Άγιαξ 3-3
ΠΑΟΚ - Φενέρμπαχτσε 1-0
Φενέρμπαχτσε - ΠΑΟΚ 1-1 (στην παράταση)
Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0


Το αήττητο σερί των οχτώ αγώνων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είχε σταματήσει στην ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία στην περσινή  3η αγωνιστική των περσινών ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το τρέχον σερί είχε ξεκινήσει στην περσινή ρεβάνς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου ο ΠΑΟΚ είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Δικέφαλος είναι αήττητος στην Ευρώπη, μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες!
Το τρέχον σερί του ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει στο 1-1 με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, τον περασμένο Φεβρουάριο και επεκτάθηκε κι άλλο με το 2-1 επί της Σάμροκ.

Το νέο σερί με τα οχτώ ματς χωρίς ήττα στην Ευρώπη είναι το εξής:

ΤΣΣΚΑ - ΠΑΟΚ 1-1
Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα 3-0
ΠΑΟΚ - Καρπάτι 2-0
Καρπάτι - ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Τότεναμ 0-0
Ρουμπίν Καζάν - ΠΑΟΚ 2-2
ΠΑΟΚ - Σάμροκ 2-1


Στις 3 Νοεμβρίου στο Δουβλίνο, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ για την 4η αγωνιστική του α΄ ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ και θα έχει την ευκαιρία να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί, δημιουργώντας νέο ρεκόρ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου