Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Οι τελευταίεs κινήσειs των αντιπάλων.......

Η Τότεναμ είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ που αναμένεται να κάνει τις περισσότερες κινήσεις την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Η Ρούμπιν Καζάν ενισχύεται με τους αδερφούς Ερεμένκο, ενώ και η Σάμροκ αναμένεται να κάνει 2-3 κινήσεις.
Η Τότεναμ θέλει να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις έστω την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ενδιαφέρεται για τον διεθνή Άγγλο μέσο της Γουέστ Χαμ, Σκοτ Πάρκερ (σ.σ.: τα «σφυριά» απέκτησαν τον Ντιόπ της ΑΕΚ για να καλύψουν το κενό του όταν φύγει...) , ψάχνει να βρει άκρη με τον Λεάντρο Νταμιάο της Ιντερνασιονάλ (δίνει μέχρι σχεδόν 19 εκ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό), ενώ φλερτάρει και με τον Όουεν Χάρντγκριβς, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντκναπ θέλει σίγουρα 2-3 προσθήκες στην ομάδα του και δεν έχει πρόβλημα να αποδεσμεύσει τον Πίτερ Κράουτς, μετά από την απόκτηση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.
Επίσης ο Άγγλος προπονητής μάλλον δεν υπολογίζει στον Τζιοβάνι Ντος Σάντος και ο Μεξικανός πηγαίνει προς Γουίγκαν.
Στη Σάμροκ ο Μάικλ Ο Νιλ προσπαθεί επίσης να κάνει 2-3 κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας του και μέχρι το βράδυ αναμένονται ανακοινώσεις.
Τέλος η Ρούμπιν Καζάν θέλει να κλείσει τους αδερφούς Ερεμένκο (Ρόμαν και Αλεξέι) με τον μικρό (το Ρόμαν) να κοστίζει κοντά στα 13 εκ ευρώ για να μετακομίσει στο Καζάν από τη Ντιναμό Κιέβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου