Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Από ένας έως κανένας.............

Μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Νέλσον Ρίβας, οι πιθανότητες να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ μέχρι να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, είναι κατανοητό πως έχουν μειωθεί δραματικά.

Η Ίντερ ειδοποίησε πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, αφού δεν τα βρήκε ούτε με τους Ιταλούς, ούτε ήθελε να μπει ξανά σε διαδικασία δανεισμού.

Στον «Δικέφαλο» δεν «καίγονταν» για αμυντικό, ωστόσο προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις επαφές με την πλευρά των «νερατζούρι» παίρνοντας σε τιμή ευκαιρίας ένα αξιόλογο στόπερ με δυνατότητα να προσφέρει και ως ακραίος.

Αποδείχθηκε ότι οι επαφές δεν έπιασαν τόπο κι έτσι μέχρι αύριο οι Θεσσαλονικείς θα επιδοθούν σε αγώνα δρόμου ώστε να γίνει κάποια κίνηση ενδυνάμωσης του ρόστερ.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνουν μεταγραφή απλά για τη… μεταγραφή. Παρά την πίεση του κόσμου, δεν πρόκειται να ρισκάρουν οικονομικά (μιας και δεν έχει τελεσφορήσει θετικά ακόμη το θέμα των επενδυτών).

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος κλείνει στη Σανταντέρ αντί 350.000 ευρώ τον χρόνο, λεφτά που δεν είχαν την πρόθεση να διαθέσουν. Σίγουρα όχι για αμυντικό χαφ.

Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι τέλους, κατά πάσα πιθανότητα για επιθετικογενή παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου