Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ζημιά με Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη

Καθόλου γούρικη δεν αποδείχθηκε για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Πρόβλημα με Βιεϊρίνια και Κλάους Αθανασιάδη οι οποίοι θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης και δέκα και είκοσι μέρες -περίπου- αντίστοιχα.

Ο Πορτογάλος υπέστη θλάση α’ βαθμού στους προσαγωγούς και αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα δέκα ημερών. Τα πράγματα είναι χειρότερα για τον Κλάους Αθανασιάδη. Ο Έλληνας επιθετικός διαπιστώθηκε πως εκτός από την θλάση α΄προς β΄βαθμού στον δικέφαλο, υπέστη και θλάση β΄βαθμού στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να κινδυνεύει εκτός από τον αγώνα με τον Εργοτέλη, να χάσει και το παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ στη Τούμπα.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν βασικοί στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη υπό την επίβλεψη του Πρέτο και σ' αυτή συμμετείχαν οι νεαροί Παναγιωτούδης, Πέλκας, Τζανδάρης και Πόποβιτς.

Οι Ίβιτς, Παπάζογλου και Σταφυλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου