Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κάτι τρέχει με Ρίβας!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή του Νέλσον Ρίβας στον ΠΑΟΚ ήταν… τελειωμένη και μάλιστα είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη η άφιξη του παίκτη στην Θεσσαλονίκη, τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν. Ο παίκτης δεν θα μπει… στο αεροπλάνο σήμερα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εμπλοκή της τελευταίας στιγμής.

Ο Κολομβιανός μέχρι σήμερα θεωρητικά ήταν δεδομένο ότι θα παίξει στον ΠΑΟΚ ο οποίος τα είχε βρει σε όλα με την Ίντερ για τον δανεισμό του παίκτη. Ωστόσο, η άφιξή του που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης αναβλήθηκε. Οι πληροφορίες προς το παρόν από την μία κάνουν λόγο για εμπλοκή που προκύπτει από την συμφωνία του ίδιου του παίκτη με τους «νερατζούρι» και από την άλλη για αλλαγή στάσης από τον «δικέφαλο του Βορρά», καθώς δεδομένα υπήρχαν ενδοιασμοί λόγω της μεγάλης αγωνιστικής αποχής του παίκτη.

Εντός της ημέρας ωστόσο, πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και θα φανεί αν τελικά ο Ρίβας θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου