Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τα εισιτήρια για την Ευρώπη...........

Δύο είναι οι ερωτήσεις των ΠΑΟΚτσήδων που κυριαρχούν αυτές τις ημέρες… Η μία αφορά τις μεταγραφές και η άλλη τα εισιτήρια για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το ρεπορτάζ του PAOK24 για το δεύτερο θέμα, αναφέρει ότι: Από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για τους τρεις εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες με Τότεναμ, Σάμροκ και Ρούμπιν κατά σειρά.

Από αυτή την Δευτέρα μέχρι και την Δευτέρα 12 του μήνα, οι νυν κάτοχοι διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τις θέσεις τους. Στο ίδιο διάστημα βέβαια όλες οι άλλες ελεύθερες θέσεις (εκτός της θύρας 8) θα είναι διαθέσιμες και για διαρκείας και για μεμονωμένα εισιτήρια.
 
Οι τιμές ΔΕΝ θα διαφέρουν σε σχέση με την περσινή σεζόν. Άρα οι τιμές για τα πακέτα των τριών αγώνων θα  είναι: 50 ευρώ (Θ4), 60 ευρώ (Θ7), 90 ευρώ (Θ5 και Θ6), 120 ευρώ (Θ2 και Θ3) και 160 ευρώ (Θ1). Μόνο στην θύρα ένα θα προκύψει μικρή αύξηση (πέρυσι ήταν 150).
 
Για τα μεμονωμένα εισιτήρια οι περσινές τιμές που θα ισχύσουν και φέτος, ήταν: 20 ευρώ για τη Θύρα 4, 25 ευρώ για τη Θύρα 7, 40 ευρώ για τις Θύρες 5 και 6, 60 ευρώ για τις Θύρες 2 και 3 και 80 ευρώ για τη Θύρα 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου