Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

H 11άδα του ΠΑΟΚ!

Οι απουσίες των Λάζαρ, Λόρενς και Λίνο αναγκάζουν τον Χουμπ Στέφενς να «ανακατέψει» την τράπουλα και να παρουσιάσει μία διαφορετική ενδεκάδα από αυτήν του Γκέλζενκιρχεν.
Από όσα έδειξε ο Ολλανδός σκέφτεται να παρατάξει τον δικέφαλο στον αγώνα με την Σάλκε με τερματοφύλακα τον Χακόμπο, κεντρικούς αμυντικούς τους Βιτόρ-Κατσουράνη, στην θέση του Λίνο ως αριστερό μπακ τον Σκόνδρα ή τον Σπυρόπουλο  και δεξιά τον Κίτσιου. Στα αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Κάτσε, Τζιόλης, ο Λούκας ως δεκάρι, ο  Στοχ στο αριστερό άκρο της επίθεσης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και μοναδική κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Φυσικά ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί η οποιανδήποτε έκπληξη, αλλά η παραπάνω ενδεκάδα είναι μάλλον και η επικρατέστερη.
Ποια θα μπορούσε να είναι η έκπληξη; Να παίξει ο Στέφενς με 4-4-2, δηλαδή τον Σαλπιγγίδη δίπλα ή λίγο πίσω από τον Κλάους και στα άκρα τους Λούκας, Στοχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου