Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα.............

Ώρα… Τσάμπιονς Ληγκ για τον Δικέφαλο του Βορρά. Στις 21:45 ο ΠΑΟΚ δίνει το σημαντικότερο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του κόντρα στην Σάλκε. 
Ένα 90λεπτο έμεινε για τον ΠΑΟΚ ώστε να καταφέρει αυτό που αποτελεί όνειρο πολλών ετών. Μετά το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στην Γερμανία οι πιθανότητες του Δικεφάλου έχουν αυξηθεί και αυτές θα προσπαθήσει να διεκδικήσει η ομάδα του Στέφενς.

Ο ΠΑΟΚ παίζει κόντρα στην Σάλκε χωρίς τους Λίνο – Λόρενς και Λάζαρ. Η Σάλκε παίζει κόντρα στον Δικέφαλο χωρίς τους Χούντελαρ και Παπαδόπουλο. Ποιος θα καταφέρει να καλύψει καλύτερα τα κενά που υπάρχουν, θα φανεί το βράδυ. Πιθανότητα αυτή η ομάδα που δεν θα επηρεαστεί από τις απουσίες και από το άδειο γήπεδο λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ, θα είναι και εκείνη που θα πάρει την πρόκριση.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με 4-2-3-1 και τους: Χακόμπο, Κίτσιου, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Βίτορ, Κάτσε, Τζιόλη, Σαλπιγγίδη, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδη.

Από την άλλη η Σάλκε φαίνεται ότι θα παίξει με τους: Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Μάτιπ, Χόγκλαντ, Φούγκς, Νόισταντερ, Τζόουνς, Ντράξλερ, Κλέμενς, Φαρφάν και Σάλαι.

Διαιτητής απόψε στην Τούμπα είναι ο Ολλανδός Κάιπερς, όπως βέβαια και οι τέσσερις βοηθοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου