Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Με τις ευχές απ” το αλάνι!

Η χθεσινή επέτειος από το «έπος της Πόλης» αποτελεί οδηγό στη σημερινή ρεβάνς με τη Σάλκε, όπου ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία.
Το ιστορικό γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πριν τρία χρόνια ξύπνησε και πάλι τις μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος και ο Βόσνιος μιλώντας στα «Σπορ του Βορρά» από το μακρινό Χονγκ Κονγκ έστειλε στον Δικέφαλο τις ευχές του για μία νέα ιστορική πρόκριση.
Στη συνέντευξη που έδωσε το «αλάνι» επανέλαβε πολλές φορές το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έχει γίνει η αγαπημένη του ομάδα: «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς.»!
Η συνέντευξη έγινε τα ξημερώματα της 26ης Αυγούστου…
- Ζλάταν, στην Ελλάδα ξημερώνει η 26η Αυγούστου. Ασφαλώς και θα θυμάσαι τι έγινε πριν τρία χρόνια στην Κωνσταντινούλη;
«Πώς δεν θυμάμαι. Δεν ξεχνιούνται τέτοιες στιγμές. Η 26η Αυγούστου θα είναι για πάντα μια ξεχωριστή ημέρα, όχι μόνο για μένα, αλλά για την ομάδα, τους φιλάθλους και όλους τους Ελληνες. Απίστευτο το συναίσθημα να πετυχαίνεις ένα γκολ, που έστειλε τον ΠΑΟΚ στα ουράνια.».
- Αυτόν τον Αύγουστο, πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Σάλκε και να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του;
«Καταρχήν, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα εναντίον της Σάλκε. Όλοι είμαστε μαζί τους και ξέρω ότι το γνωρίζουν και οι ίδιοι».
- Πού μπορεί να κριθεί ένας τόσο κρίσιμος αγώνας, όπως η ρεβάνς του Γκελζενκίρχεν;
«Θα μιλήσω μόνο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν κοιτάω τι θα κάνει η γερμανική ομάδα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μείνουν ψύχραιμοι και παίξουν όπως ξέρουν, τότε σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».
- Η άδεια Τούμπα ξέρεις «πληγώνει» τον ΠΑΟΚ.
«Το ξέρω πολύ καλά. Χωρίς τους φιλάθλους μας, μέσα στο γήπεδό μας είναι τελείως διαφορετική η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Η παρουσία τους δίνει τεράστια δύναμη, καθώς όλος ο πλανήτης γνωρίζει την ατμόσφαιρα της γεμάτης Τούμπας».
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα ξημερώσει σήμερα μπροστά στη δορυφορική τηλεόραση του για να παρακολουθήσει με αγωνία την σπουδαία αναμέτρηση της Τούμπας. Κι όπως λέει, «αυτό το ματς δεν χάνεται με τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου