Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

 
Μετά τον αποκλεισμό της Μέταλιστ, η UEFA ανακοίνωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που παίρνει τη θέση των Ουκρανών και θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην επόμενη ώρα θα έχει ανακοινωθεί επισήμως από την ΟΥΕΦΑ η αποφαση αντικατάστασης της Μέταλιστ από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Μέταλιστ Χάρκιβ αποκλείστηκε από τις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013/2014 και θα αντικατασταθεί από τον ΠΑΟΚ, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να περνάει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά τη σημερινή απόφαση του Σώματος Εφέσεων της UEFA να αποβάλει τη Μέταλιστ Χάρκιβ από τις διοργανώσεις της, για τη σεζόν 2013/2014, η «Επιτροπή Εκτακτης Ανάγκης» της UEFA συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα.

Η Επιτροπή Εκτακτης Ανάγκης της UEFA η οποία αποτελείται από πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφάσισε να αντικαταστήσει τη Μέταλιστ, με τον ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο των διοργανώσεων της σεζόν 2013/2014.

Ως συνέπεια, η ελληνική ομάδα η οποία είχε αποκλειστεί από τη Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 21 Αυγούστου.

Η απόφαση είναι οριστική. Η Μέταλιστ έχει τη δυνατότητα να κάνει έφεση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

Ο ΠΑΟΚ δε θα αντικατασταθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και η αντίπαλος του, Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκρίνεται απευθείας στη φάση των ομίλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου