Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ζεστό καλωσόρισμα για τον Χουμπ, αλλά…

Ο γενικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν σήμερα και φυσικά στην αναμέτρηση με τον Χουμπ Στέφενς.
 
 
Αρχικά, ο Χελντ αναφέρθηκε στην απόφαση της UEFA… «Ολη η μέρα ήταν μια έκπληξη για πολλούς λόγους. Δεν πιστεύαμε ότι η Μέταλιστ θα αποκλειστεί τελείως από τη διοργάνωση. Τώρα μπορούμε να κάνουμε ότι καλύτερο από αυτή την κατάσταση και να πετύχουμε το στόχο μας. Παρόλα αυτά, παραμένει ένα δύσκολο έργο, η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν κάποιος πιστεύει ότι θα είναι ευκολότερο για εμάς, επειδή ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε αγωνιστικά από τη Μέταλιστ, θα απογοητευτεί οικτρά.

Συνεχίζοντας, στάθηκε στην παρουσία του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο του ΠΑΟΚ. «Θα συναντήσουμε ξανά τον Χουμπ Στέφενς. Θα είναι ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα για αυτόν, αλλά θα προσπαθήσει να μας ξεπεράσει με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Παραμένει μία πρόκληση για εμάς. Φυσικά, ο Χουμπ είναι πολύ καλά ενημερωμένος, αλλά στο τέλος το παιχνίδι κρίνεται μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα και να προχωρήσουμε».

Ο Χελντ ήταν ενημερωμένος φυσικά και για την τιμωρία της Τούμπας. «Αυτό, προφανώς και δεν είναι καλό, ούτε για τους οπαδούς μας ούτε για εμάς. Πάντα μας αρέσει να έχουμε τους οπαδούς μας και χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου