Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Στέφενς «Έρχονται μεγάλα ματς

Τους δυο αντιπάλους στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ συνδέει αναμφίβολα η κεντρική φυσιογνωμία του ζευγαριού, ο Χουμπ Στέφενς! Ο προπονητής του αιώνα, όπως αναδείχθηκε από δημοψήφισμα των οπαδών της Σάλκε και… Στρατηγός σήμερα του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στην απόφαση της UEFA που φέρνει τον Δικέφαλο να διεκδικεί απέναντι στην πρώην ομάδα του το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δήλωσε στο paokfc.gr
«Είναι σπουδαίο για τον ΠΑΟΚ να βρεθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ακόμη πιο σπουδαίο για μένα που θα αντιμετωπίσω τη Σάλκε και θα βρεθώ σε γνώριμο χώρο, με πολλούς φίλους και γνωστούς!

Θα είναι εξαιρετικές αναμετρήσεις και είναι κρίμα που σε τέτοια ματς εμείς δεν θα έχουμε στην Τούμπα τους φιλάθλους μας. Ξέρω ότι θα μας συμπαρασταθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι στο Γκελζενκίρχεν, καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλοί Έλληνες.

Έχουμε σίγουρα πολύ δύσκολο έργο, αλλά φυσικά και θ´ αγωνιστούμε για όσες πιθανότητες μας αναλογούν. Είναι μεγάλα ματς αυτά κι έχουμε καλή ομάδα κι εμείς… Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου