Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δώνης ζει στον δικό του κόσμο!

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις μετά από το 2-2 του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Χαριλάου στάθηκε στο πέναλτι και την αποβολή του Κωνσταντινίδη, που άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αρχικά τόνισε:
«Ελέγχαμε το ματς. Το πήγαμε εκεί που θέλαμε αλλά η αποβολή άλλαξε τα δεδομένα. Δεν είχαμε δύο πρόσωπα. Ήμασταν καλύτεροι μέχρι το σημείο που μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που είχαμε τις ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς στο 1-2, χάσαμε την ευκαιρία για μια σημαντική νίκη. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», .
Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών! Εκεί τόνισε:
«Νομίζω ότι για ένα σημαντικό διάστημα στο παιχνίδι το πήγαμε όπως το σχεδιάσαμε. Δεν θέλαμε να αφήσουμε χώρους ώστε να κλέψουμε πολλές μπάλες. Ξέραμε πως ο Αρης σε οργανωμένη άμυνα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία και στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πως ήμαστε πολύ καλή ομάδα με καλό ποδόσφαιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τακτικά λάθη, τα οποία μας τα δημιούργησαν οι δύο επιθετικοί μας. Αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Είναι γεγονός πως  δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα στο ματς. Εμείς είχαμε φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο με την συνεργασία του Αθανασιάδη με τον Σαλπιγγίδη θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ εάν ο Σαλπιγγίδης τροφοδοτούσε καλύτερα τον Αθανασιάδη. Πληρώσαμε μία κακή αντίδραση. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι πέναλτΙ ή όχι γιατί ήμουν πολύ μακριά από την φάση. Όπως δεν έχω εικόνα και για την αλλη φάση με τον Κάτσε».
Ο Γιώργος Δώνης ρωτήθηκε αν αισθάνεται πλέον πίεση μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ και είπε: «Πιο πολύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι πιέσεις γίνονται από αλλού. Για τα πάντα φταίνε οι προπονητές. Δεν αισθάνομαι πίεση γιατί πιστεύω στην ομάδα, στον εαυτό μου, στους συνεργάτες μου. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα παρουσιάσουμε κάτι πολύ δυνατό που κατά διαστήματα το δείχνουμε ήδη τώρα».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για τον Γκαρσία και είπε:
«Αυτό που θα πώ είναι ότι στην χώρα μας, πουλάνε τα φθηνα μάρκετινγκ. Μερικά πράγματα μπορεί να γίνονται και στημένα. Ο κόσμος να μην παρασύρεται να βλέπουμε πιο ανοιχτά τα πράγματα. Από την ημέρα που έχω έρθει στην ομάδα, οι άνθρωποι που αποτελούν σημαίες, πάντα θα αξίζουν τον σεβασμό. Και τον Γκαρσία τον σέβομαι απεριόριστα. Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε πραγματικούς μεσοεπιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είδαμε την ποιότητα του Καμαρά αλλά και του Σέκου που μπορεί να παίξει και ως πλάγιος και ως δευτερος επιθετικός. Και αυτοί οι δύο θα μας κάνουν πολύ δυνατούς στην συνέχεια».
Σε ερώτηση αν υπάρχει δυσαρέσκεια από τον Γκαρσία προς τον Δώνη, ο τελευταίος είπε:
«Ξέρω πως έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Υπάρχουν πραγματικά γεγονότα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από πουθενά. Δεν είχα ποτέ κανένα φραστικό επεισόδιο με κανέναν παίκτη. Σε άλλες ομάδες είχα φραστικά επεισόδια. Ο Πάμπλο έχει ταλαιπωρηθεί εδώ και 6 μήνες. Ο παίκτης έπαιξε  ένα παιχνίδι στην προετοιμασία και ύστερα με την Μπνέι Γιεχούντα. Υστερα έπαθε θλάση. Μετά επανήλθε και τον έβαλε στο παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννη. Στην συνέχεια υπέστη νέα θλάση.  Αυτό είναι το ιστορικό. Όπως και μετά τον Πανιώνιο είχε το ίδιο πρόβλημα. Όλα τα υπόλοιπα είναι τα φθηνά μάρκετινγκ που δημιουργούν εντυπώσεις. Εγώ ενημερώνομαι για κάποια πράγματα. Ενημερώθηκα για κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί. Οι άνθρωποι που είναι γύρω από τον ΠΑΟΚ ξέρουν καλύτερα. Και δεν είναι δουλειά μου να ασχολούμαι με αυτά, γιατί η δουλειά μου είναι να προπονώ τη ομάδα. Το φθηνό μάρκετινγκ δεν αφορά τον Γκαρσία αλλά σε όσους δημιουργούν το θέμα και αναφέρουν πως είχα φραστικό επεισόδιο μαζί του. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ».
Για το αν έπρεπε να αντικαταστήσει τον Κωνσταντινίδη πριν την αποβολή είπε:
«Σε καμία περίπτωση. Η συμπεριφορά του Κωνσταντινίδη ήταν πολύ καλή, απλά έπαιξε ρόλο η λάθος τοποθέτηση. Δεν υπήρχε πίεση από τον Άρη ούτε και ευκαιρίες. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου