Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η κατάρα της... κόκκινης!

Η αποβολή του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στο 2-2 με τον Άρη στο Χαριλάου ήταν η όγδοη (!) για παίκτη του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.
Ετσι, ο νεαρός αμυντικός προστέθηκε στη μακρά λίστα των κόκκινων καρτών, αφού είχαν προηγηθεί αυτές των Γιώργου Κατσικά, Λίαμ Λόρενς (δύο), Παναγιώτη Γλύκου, Κοστίν Λάζαρ, Σανθ Χακόμπο και Ματέους Βιβιάν.
Αν προσθέσουμε και τις αποβολές του Λάζαρ στο παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα στο Γιουρόπα Λιγκ  και του Ματέους Βιβιάν στο Κύπελλο με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο, τότε ο Δικέφαλος μετράει φέτος 10 κόκκινες!!!
Κι αν ορισμένες από τις αποβολές παικτών της ομάδας του ΠΑΟΚ ήταν δικαιολογημένες, κάποιες άλλες ήταν άδικες, όπως η χθεσινή του Κωνσταντινίδη, ο οποίος τιμωρήθηκε διπλά χθες από τον Βοσκάκη για κάτι που απλά δεν έκανε ποτέ (χάνει το εντός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ).
ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ
Δεν έφθαναν οι απουσίες που είχε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης πριν από το παιχνίδι, προστέθηκε άλλη μια αναγκαστική λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο Λίαμ Λόρενς ανέβασε πυρετό και δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δεκαοχτάδας (τη θέση του πήρε ο Λάζαρος Μωυσιάδης, που συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή). Η απώλεια δεν ήταν αμελητέα, αφού ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός θα μπορούσε να δώσει λύσεις στην ομάδα του, προερχόμενος έστω και ως αλλαγή από τον πάγκο στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου