Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Εμείς αξίζαμε τη νίκη!»

Ο Σαρλς Ιτάνζ περίμενε να συνδυάσει την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με νίκη στο Βικελίδης, χωρίς όμως να το πετύχει.

«Δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, γιατί πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι» σχολίασε αρχικά στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, και πρόσθεσε: «Και μόνο το γεγονός ότι προηγηθήκαμε δύο φορές και δεν πήραμε το τρίποντο, μας δυσαρεστεί, γιατί θέλαμε να ήμαστε εμείς οι νικητές και οι πρωταγωνιστές. Είχαμε πάθος στο δεύτερο ημίχρονο και η γνώση πως ήταν σημαντικό παιχνίδι, μας έκανε πιο προσεκτικούς. Ας μη ξεχνάμε πως παίξαμε με παίκτη λιγότερο είκοσι λεπτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι, γιατί συνολικά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Πάντως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να φθάσουμε πιο ψηλά».
Όσο για το ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο, υπογράμμισε: «Ήταν ένα καυτό ξεκίνημα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ανήκω σε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Ήταν κάπως μυστήριο το παιχνίδι για μένα, γιατί έπρεπε να συνεννοηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Σίγουρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα της ζωής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου