Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν ήταν πέναλτι...»

Απογοητευμένοι εμφανίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις που έκαναν για την εξέλιξη του. Φεύγοντας από τ’ αποδυτήρια, ο Γιώργος Φωτάκης τόνισε ξεκάθαρα πως «δεν υπήρχε κανένα πέναλτι στην φάση του Κωνσταντινίδη με τον Αγκάνθο», μία απόφαση του Βοσκάκη που εκνεύρισε αφάνταστα και εξόργισε τους παίκτες του Δικεφάλου.
Νωρίτερα, ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης, επισήμανε ότι η ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Δικέφαλο. «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε, με αποτέλεσμα να μην πιέσουμε για να βάλουμε και το τρίτο γκολ, που θα μας έδινε τη νίκη. Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και να μπούμε πιο δυνατά στα πλέι οφ. Καθημερινά προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούμε. Και θέλουμε να ξεπεράσουμε αυτή την αγωνιστική κρίση που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου