Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πορεία πρωταθλητισμού!

Συγκριτικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο η βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επιπλέον 9 βαθμούς έχει ο φετινός ΠΑΟΚ. Με 23 βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ενώ πέρυσι με 14 βρίσκονταν στην 6η θέση του πρωταθλήματος.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Το έλεγε ο Δώνης προχθές με νόημα και είχε δίκαιο. Στην ουσία επαναλάμβανε αυτό που είχε αναφέρει πριν από ένα μήνα, όταν αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να προσφέρουν σε συγκεκριμένα παιχνίδια κυρίως λόγω τραυματισμών. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τις απουσίες της ομάδας με παίκτες βασικούς, ενδεκαδάτους. Και όμως, παρά τις απουσίες, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 2η θέση με διαφορά πέντε βαθμών από τον τρίτο Πανιώνιο που έχει 18. Με το συγκεκριμένο ρόστερ, είναι πολύ σημαντική η πορεία του ΠΑΟΚ.
ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΗΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Η πορεία της ομάδας είναι ο καλύτερος καθρέφτης. Και από την έως τώρα πορεία, ανέβηκε ο πήχης από την ίδια την ομάδα. Κάτι που είπε την Κυριακή ο Γιώργος Γεωργιάδης όταν δήλωσε πως όλοι θέλουν αυτή η ομάδα να ανέβει πιο ψηλά.
ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΑΖΟΡΕΪΝΟΦ
Στη Θεσσαλονίκη παραμένει και ο υπεύθυνος της ομάδας Ποτεντέλνικα (της ακαδημίας που χρηματοδοτεί στο Ροστόφ ο Ιβάν Σαββίδης), Αλεξάντερ Ραζορέινοφ, ο οποίος έχει στενή συνεργασία με τον γενικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.
Το διήμερο που πέρασε, οι δύο άνδρες ασχολήθηκαν περισσότερο με τον σχεδιασμό της συνεργασίας των δύο ακαδημιών, πως μπορεί να μετουσιωθεί στην πράξη και με ποιον τρόπο μπορούν να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή η προσπάθεια, αποτυπώθηκε και εγγράφως.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου