Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σιωπηρή άρνηση από την Γ.Γ.Α για ΟΑΚΑ!

Δεν περίμεναν καμία διαφορετική απόφαση οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια που ζήτησαν για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Δεν περίμεναν και δεν προσδοκούσαν καλύτερη αντιμετώπιση. Απλά ήλπιζαν πως έστω και την τελευταία στιγμή θα ανάψει το πράσινο φως για να δοθούν τα 1500 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ. Ήλπιζαν γιατί όπως συνηθίζουμε να λέμε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. χθες από νωρίς το πρωί, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν την πληροφόρηση πως η Γ.Γ.Α. αρνείται να δώσει εισιτήρια, ενώ την ίδια στάση κρατά και η αστυνομική διεύθυνση Αττικής. Λίγες ώρες αργότερα διαπιστώθηκε πως η άρνηση της Γ.Γ.Α ήταν οριστική. Και ως εκ τούτου δεν έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετήσουν την επιθυμία των δεκάδων ΠΑΟΚτσήδων που θέλουν να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους σε ένα ακόμη παιχνίδι.
Θυμίζουμε πως οι δύο ΠΑΕ (ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός) είχαν συμφωνήσει ώστε να δοθούν 1500 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής. Σημαντικές προσπάθειες για το θέμα έκαναν οι Μάκης Γκαγκάτσης και Μάκης Τσάτσος.
Τελικά με την άρνηση της αστυνομίας και της Γ.Γ.Α ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τους οργανωμένους οπαδούς του στο ΟΑΚΑ.  Πάντως είναι βέβαιο, πως έστω και μεμονωμένα, αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να δουν το παιχνίδι. Όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν.
Όσο για το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, μέχρι χθες οι Πειραιώτες δεν είχαν ζητήσει εισιτήρια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ακόμη κι αν ζητήσουν όμως, θεωρείται απίθανο να δοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου