Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σκέφτεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ ο Σαββίδης!

Ο Σαββίδης έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους στενούς του συνεργάτες για όλα τα θέματα και φυσικά δεν ενημερώνεται μόνο για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που προκύπτει ως πληροφορία της τελευταίας στιγμής, είναι πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού σταδίου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είχε πάρει μέχρι χθες το βράδυ την οριστική του απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμη και σήμερα. Ο Σαββίδης σκέφτεται να είναι παρών στο ΟΑΚΑ γιατί θεωρεί ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που “παραπαίει” αγωνιστικά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η νίκη για τον ΠΑΟΚ είναι εξασφαλισμένη. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες και τον Δώνη για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του αγώνα και να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Και με αυτή την προοπτική να διατηρηθούν σε απόσταση πέντε βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος λογικά δεν θα έχει βαθμολογικές απώλειες. . .
Και πώς να έχει απώλειες ο Ολυμπιακός, όταν έχει σύμμαχό του την διαιτησία. Πώς να έχει απώλειες, όταν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, οι διαιτητές (Αμπάρκιολης και Σιδηρόπουλος) δεν σφύριξαν εμφανέστατα πέναλτι κατά των Πειραιωτών.
Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη και ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 2-0, ο Αμπάρκιολης αρνήθηκε ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ των Κρητικών. Και στο ΟΑΚΑ στο ματς με την ΑΕΚ, ο Σιδηρόπουλος έκλεισε τα μάτια στο χέρι του Χολέμπας και σε μία ακόμη καθαρή περίπτωση (τράβηγμα του Παπάζογλου στον Κατίδη). Με αυτές τις περιπτώσεις που περιγράψαμε είναι έξαλλος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Έχασε την υπομονή του, ξέρει πως το παιχνίδι δεν παίζεται στα ίσια και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια και από την δική του την πλευρά για να αλλάξει η κατάσταση.
Ο Σαββίδης θα είναι παρών στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στις 25 Νοεμβρίου στη Τούμπα ενώ όπως αναφέραμε και νωρίτερα, σκέφτεται πολύ σοβαρά να βρεθεί και στο ΟΑΚΑ αυτή την Κυριακή. Πάντως την τελική του απόφαση αναμένεται να την ανακοινώσει στους συνεργάτες του. Ήδη στην Τούμπα, προετοιμάζονται κατάλληλα για το ενδεχόμενο να έρθει ο μεγαλομέτοχος στην Ελλάδα και να δει το παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Εφόσον ταξιδέψει στην Αθήνα, θα έχει επαφές και με τους στενούς του συνεργάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου