Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Με Γκαρσία στο ΟΑΚΑ!

Ενθαρρυντικά μηνύματα είχε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (13/11). Ο Γιώργος Δώνης, είδε τόσο τον Πάμπλο Γκαρσία, όσο και τον Μπερτράν Ρομπέρ να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και ν’ αφήνουν βάσιμες ελπίδες ότι μέχρι την Κυριακή θα είναι πανέτοιμοι για να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε την πορεία τους τις επόμενες μέρες, αλλά οι ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές ότι θα τα καταφέρουν. Ο Ουρουγουανός θέλει όσο τίποτα άλλο να βοηθήσει την ομάδα στα δύο δύσκολα συνεχόμενα ντέρμπι (όπως έχουν αναφέρει τα ΣΠΟΡ), ενώ και ο Γάλλος είναι πολύτιμος αν σκεφτεί κανείς ότι οι άλλοι δύο ακραίοι της ομάδας (Λόρενς και Γεωργιάδης) είναι νοκ άουτ. Χθες και οι δύο ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα.
Στη χθεσινή προπόνηση έγιναν ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό (χωρίς τους έξι διεθνείς φυσικά), ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό της πρώτης ομάδας με την ομάδα νέων (Κ-20) στις 15.30’ στην Τούμπα. Ο Γιώργος Δώνης και ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα μέσα από μία διαδικασία που πάντα βοηθάει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΑΖΑΡ
Αρκετοί φίλαθλοι τηλεφώνησαν χθες στα ΣΠΟΡ και ρωτούσαν αν ο Κοστίν Λάζαρ έχει το δικαίωμα ν’ αγωνιστεί την Κυριακή κατά του Παναθηναϊκού. Πράγματι, ο Ρουμάνος μέσος (που βρίσκεται στο Βουκουρέστι για το φιλικό με το Βέλγιο) εξέτισε την ποινή του και είναι στη διάθεση του προπονητή του, αφού η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τον τιμώρησε με μία αγωνιστική και 80 ευρώ πρόστιμο, για την αποβολή του στη Νέα Σμύρνη. Βέβαια, ο Δώνης περιμένει έναν διαφορετικό Λάζαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου