Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Συμφωνία με Umbro και κέρδος που αγγίζει το 50%!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Umbro θα πορευτούν μαζί για τη σεζόν που διανύουμε, καθώς απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, η οποία ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με τους όρους που είχαν αρχικά συμφωνηθεί το καλοκαίρι. Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ειπώθηκε ότι απομένει απλά η απάντηση της Umbro, σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που υπάρχουν η θέση της εταιρίας είναι θετική.
ΑΠΟ ΤΑ 21 ΣΤΑ 12,5…
Η διαπραγμάτευση από μηδενική βάση που άρχισαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έφερε πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τιμή που θα αγοράζει τη φανέλα από την εταιρία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ενώ αρχικά η τιμή οριζόταν στα 21 ευρώ, με τη νέα συμφωνία πέφτει στα 12,5 ευρώ, αγγίζοντας ουσιαστικά το 45% μείωση!
Υπάρχουν και άλλες επιμέρους λεπτομέρειες που δείχνουν μία εντυπωσιακή διαφοροποίηση, υπέρ βέβαια των συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι εκπρόσωποι της οποίας ήταν ανένδοτοι και ιδιαίτερα σκληροί στις διαπραγματεύσεις με τους ομολόγους της εταιρίας που αντιπροσωπεύει την Umbro στην Ελλάδα.
Ακόμα και η τιμή χονδρικής με την οποία θα προμηθεύεται προϊόντα ο ΠΑΟΚ είναι μειωμένη πάνω από 50%, ενώ όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να έχουν θετική επίπτωση και στα προϊόντα που θα διατίθενται από τη νέα μπουτίκ.
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Από κει και πέρα, πρέπει να σημειωθεί ότι η συμφωνία αφορά διάρκεια ενός χρόνου ή καλύτερα μιας σεζόν, ουσιαστικά δηλαδή μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα κιόλας, ο ΠΑΟΚ έχει νόμιμο δικαίωμα να μαζέψει προσφορές απ’ όλες τις εταιρίες ένδυσης για τα επόμενα χρόνια (μεταξύ των οποίων ασφαλώς μπορεί να είναι και η Umbro). Θυμίζουμε ότι αρχικά, οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει σε μία συμφωνία 1+2 χρόνια, γεγονός που δέσμευε τον ΠΑΟΚ και δεν άφηνε τα χέρια λυμένα ώστε να προχωρήσει σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με άλλες εταιρίες.
Με βάση όσα ειπώθηκαν χθες, η μπουτίκ κάτω από τη θύρα 8 θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες και σίγουρα πριν από τον αγώνα με τον Άρη.
ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ
Εγκαίνια πριν από το ντέρμπι με τον Αρη την άλλη Κυριακή θα γίνουν στη νέα μπουτίκ του ΠΑΟΚ, κάτω από τη θύρα 8 της Τούμπας. Η μπουτίκ θα ανήκει σε θυγατρική της “ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ”, μέσω της οποίας έγινε και η αγορά των μετοχών της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου