Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δίχτυ στη Θ4 και άλλες αποφάσεις του ΔΣ

Στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε στην Τούμπα συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του γηπέδου της Τούμπας αλλά και κάποια βελτιωτικά έργα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Οσον αφορά τα έργα της Τούμπας, αυτό που αποφασίστηκε χθες σχετίζεται με το νέο δίχτυ που θα μπει μπροστά από τα δύο πέταλα του γηπέδου.
Πιο συγκεκριμένα, θα αντικατασταθούν οι κατασκευές που υπάρχουν τώρα και θα τοποθετηθούν ειδικά δίχτυα, όπως συμβαίνει σε πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο. Μπροστά από τη Θύρα 4, θα τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ ύψους 12 μέτρων, σε μικρή απόσταση από την κερκίδα, προκειμένου να μην πέφτουν πυρσοί και διάφορα άλλα αντικείμενα. Ήδη έχει βρεθεί εταιρία που θα κάνει τις εργασίες, οι οποίες πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν από το ντέρμπι με τον Άρη. Το δίχτυ θα στηρίζεται σε πυλώνες που δε θα εμποδίζουν καθόλου την ορατότητα των φιλάθλων (όπως κάποιοι στύλοι της ΔΕΗ, όχι οι ξύλινοι…).
Σχετικά με τα έργα που θα γίνουν στη Νέα Μεσημβρία, αυτό που αποφασίστηκε είναι η αλλαγή χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο που χρησιμοποιεί η επαγγελματική ομάδα. Ο Γιώργος Δώνης εισηγήθηκε τη συγκεκριμένη κίνηση και αυτό αποφασίστηκε ότι θα γίνει άμεσα. Θα γίνει έρευνα αγοράς προκειμένου να βρεθεί η συμφερότερη λύση, για να είναι όσο το δυνατόν πιο ποιοτική η προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου