Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«BEST GOAL» του Λόρενς

Ο Λίαμ Λόρενς κέρδισε τον διαγωνισμό του καλύτερου γκολ της περασμένης αγωνιστικής. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, απέσπασε το 52,13% των ψήφων, έναντι 46,3 % που απέσπασε ο Αγκάνθο του Αρη. Οσο για τον Μπάρκογλου της Κέρκυρας, αρκέστηκε στο 1,57% των ψήφων. Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί πότε θα παραλάβει ο Λόρενς το βραβείο του καλύτερου γκολ της περασμένης αγωνιστικής.
Στο μεταξύ, σήμερα στις 13.00 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογείται ενώπιον της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών της στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΡΗ
Αρχισε από χθες μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 30ης Σεπτεμβρίου (ο αγώνας θα αρχίσει στις 20.30) στο γήπεδο της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη (η διάθεση από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα αρχίσει από την ερχόμενη εβδομάδα) για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 40 ευρώ,
θύρες 2, 3: 30 ευρώ, θύρες 5, 6: 20 ευρώ, θύρες 4, 4α: 15 ευρώ, θύρες 7, 7α: 15 ευρώ, VIP 3ου: 120 ευρώ και VIP 4ου: 80 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου