Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

"Τρέχει" να προλάβει τον... Αρη ο Σαλπι!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης διανύει την 4η εβδομάδα αποθεραπείας από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Πανθρακικό στην Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 26 Αυγούστου.
Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε υποστεί κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και αυτό σήμαινε αυτομάτως ότι έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ισως και παραπάνω…
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέφερε τότε ότι ο Σαλπιγγίδης υπέστη “ρωγμώδες κάταγμα αυχένος κεντρικής φάλαγγας 3ου δακτύλου του δεξιού ποδιού με ενδαρθρική επέκταση και η αποθεραπεία του εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 4-6 εβδομάδες”.
Η πορεία της αποθεραπείας του πάει αρκετά καλά και πλέον στην 4η εβδομάδα από τότε που τραυματίστηκε μπορεί να εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και πόνο, αλλά πλέον ανεβάζει σταθερά ρυθμούς.
Ο ίδιος μάλιστα πιστεύει ότι θα μπορέσει να είναι έτοιμος μέχρι την επόμενη εβδομάδα και έτσι θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς με τον Αρη που ακολουθεί στην Τούμπα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, μετά το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια το ερχόμενο Σάββατο (22/9).
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θέλει να επιστρέψει μέχρι την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική δράση και θεωρεί ότι θα τα καταφέρει διότι το παιχνίδι με τους κίτρινους είναι στο τέλος της 5ης εβδομάδας αποθεραπείας του και φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.
Μέχρι τώρα ο “Σάλπι” είχε χάσει λόγω του τραυματισμού του τα παιχνίδια με τη Ραπίντ στη Βιέννη, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ενώ θα απουσιάσει σίγουρα και από το ματς με την Ξάνθη το προσεχές Σάββατο.
Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η αποθεραπεία του Βιβιάν Ματέους, ο οποίος επίσης θα απουσιάσει από το ματς με την Ξάνθη, αλλά δείχνει ότι έχει πολλές πιθανότητες για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Αρη.
Αντίθετα, ο Πάμπλο Γκαρσία, μάλλον θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο και καθώς έχει ήδη τρεις θλάσεις μέσα σε δύο μήνες, ίσως επιστρέψει μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου λόγω των εθνικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου