Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Οι νέεs φανέλλεs τηs Umbro

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν σήμερα να τους σταλούν από την Umbro τα πρώτα δείγματα των φανέλων που έχουν παραγγελθεί, για να εγκριθούν τα σχέδια και να κλείσει η συμφωνία.
 Όπως έχει γίνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, σύντομα αναμένεται να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια για συνεργασία 2+1 χρόνων του ΠΑΟΚ με την Umbro και οι νέες φανέλες του Δικεφάλου θα είναι σε τέσσερα χρώματα: ασπρόμαυρη ριγέ, μαύρη, άσπρη, ενώ ως 4η εμφάνιση θα υπάρχει μία μοβ.

Οι Έλληνες εκπρόσωποι της Umbro περιμένουν από τη μητρική εταιρία από την Αγγλία τα δείγματα από τις φανέλες που είχαν παραγγείλει οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, για να στείλουν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, να τα εγκρίνουν (ή όχι...) για να μπουν στο τέλος οι τελικές υπογραφές για τα συμβόλαια της συνεργασίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι νέες φανέλες θα έχουν έντονα στοιχεία ρετρό θυμίζοντας τις εμφανίσεις της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 70, ενώ στη μπουτίκ θα κοστίζουν για τους φίλους της ομάδας κάτω από 50 ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου