Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μεγάλος πονοκέφαλος!

Αυτό που προβλημάτισε έντονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μετά από το χθεσινό 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ήταν η νέα κακή εμφάνιση της ομάδας.
Πέρα από την απώλεια των βαθμών η απόδοση του Δικεφάλου ήταν πολύ κατώτερη του αναμενόμενου καθώς ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά στο Αγρίνιο δεν έβγαλε κανένα από τα ποιοτικά στοιχεία που διαθέτει ως ομάδα.
Είχε μόλις έξι τελικές προσπάθειες, από τις οποίες μόνο ένα σουτ έγινε μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού!
Ακόμη είχε τέσσερις προσπάθειες έξω από τη μεγάλη περιοχή και μία κεφαλιά, η οποία ήταν στο γκολ της ισοφάρισης του Τσιρίλο.
Ο Δικέφαλος έκανε 57 λάθη στο ματς (σ.σ.: τα 73 που είχαν γίνει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης παραμένουν ρεκόρ για φέτος…) ενώ είχε μόλις 3/34 γεμίσματα στην περιοχή του Παναιτωλικού.
Τα νούμερα μπορούν να δώσουν τη δική τους εξήγηση για την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που δε μετριέται με αριθμούς είναι το πάθος, η όρεξη και η φαντασία στο παιχνίδι, στοιχεία τα οποία επίσης έλειψαν από την ομάδα στο ματς του Αγρινίου.
Ο ΠΑΟΚ έχει 43 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να ανέβει ξανά στην 3η θέση πάνω από στον Ατρόμητο (έχει 44) και παράλληλα να πάρει εκ νέου μία διαφορά τριών βαθμών από την 5η ΑΕΚ (42β.), που θα του έδινε έναν βαθμό για τα πλέι οφ.
Αλλά σε πρώτη φάση πριν αρχίσουν οι υπολογισμοί για τα πλέι οφ, θα πρέπει η ομάδα να ξαναβρεί την καλή της αγωνιστική ταυτότητα για να καθαρίσει άμεσα 7-8 βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη συμμετοχή στα πλέι οφ, διότι με εμφανίσεις όπως αυτή με τον Παναιτωλικό και την παρατεταμένη αγωνιστική κάμψη ο ΠΑΟΚ μπορεί να κινδυνεύσει να μπει σε περιπέτειες αν δεν προσέξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου