Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Επιτέλους ευχάριστα νέα!

Μετά από 1,5 μήνα απουσίας, ο Γιώργος Κατσικάς μπήκε σήμερα για πρώτη φορά μετά από καιρό σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ και ο Έτο ανέβασε ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα μετά από δύο μήνες αποχής λόγω τραυματισμού.
Ο Γιώργος Κατσικάς είχε τραυματιστεί στις 5 Φεβρουαρίου στο ματς με τον Ολυμπιακό και αναγκάστηκε να κάνει αρθροσκόπηση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στο μηνίσκο.
Ο δε Έτο είχε τραυματιστεί σοβαρότερα στο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στις 25 Ιανουαρίου, αλλά μετά από σχεδόν δύο μήνες δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Ο Βραζιλιάνος πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της σημερινής προπόνησης και σταδιακά μέσα στην εβδομάδα θα γίνει προσπάθεια να μπει σε φουλ πρόγραμμα.
Πάντως και αυτός και ο Κατσικάς φαίνεται ότι θα είναι 100% έτοιμοι για να αγωνιστούν την επόμενη εβδομάδα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.
Από εκεί και πέρα στην σημερινή προπόνηση που δεν συμμετείχαν οι βασικοί του αγώνα με τον Παναιτωλικό καθώς είχαν ρεπό, ο Ίβιτς και ο Κρέσιτς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και τις θεραπείες.
Ο Μπόλονι θα πρέπει να αποφασίσει αύριο σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή του ο Κοστίν Λάζαρ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου