Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

“Νίκη με Αρη και πλει οφ”

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία, αλλά ειλικρινής για την εικόνα των δύο ομάδων και του αγώνα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μέσος αρχικά αναφέρθηκε στο ματς, σε συνδυασμό με τον αγώνα ρεβάνς: “Η Ουντινέζε είναι μία πολύ σκληρή ομάδα. Αμυνθήκαμε καλά, αλλά μας έλειψε να επιτεθούμε περισσότερο. Πιστεύω θα είναι πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και με την παρουσία των φίλων μας πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Στην Τούμπα θα πρέπει να πιέσουμε παραπάνω. Παίζουν με τρεις πίσω και ανοίγουν πολύ καλά το παιχνίδι”.
Για τις πιθανότητες πρόκρισης μετά την λευκή ισοπαλία είπε: “Πήραμε το 0-0 και την ισοπαλία, αλλά θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες στην Τούμπα. Σήμερα κυριάρχησαν λίγο παραπάνω από ότι εμείς. Εμείς αμυνθήκαμε πολύ καλά, αλλά στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να παίξουμε”.

Όσο για την παρουσία του κόσμου και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη, πρόσθεσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε την Κυριακή. Είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε στα πλέι οφ”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου