Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γκουιντολίν: «Μπορούσε 2-0 στο 10λεπτο!»

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η Ουντινέζε υποδέχεται σήμερα στις 21.45 στο Φρίουλι την ομάδα της Κάλιαρι. Η ομάδα του Φραντζέσκο Γκουιντολίν, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την κούραση από το ματς με τον ΠΑΟΚ και στα υπέρ της είναι ότι επιστρέφει στην δράση ο Γκανέζος Ασαμόα, όσο και ο Μπαρέτο.
“Διανύουμε το χρονικό σημείο της σεζόν, στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε τη δύναμη μας. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, έχουμε αρκετούς τραυματισμούς παικτών, με πιο πρόσφατο του Πίνζι, ο οποίος χάνει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, πιθανώς και το ματς που ακολουθεί εκτός έδρας με την Μπολόνια” ανέφερε χθες σε δηλώσεις του ο Φραντζέσκο Γκουιντολίν, και πρόσθεσε: “Ξέρω ότι θα βρούμε μπροστά μας ομάδες, που σε διάστημα είκοσι ημερών έχουν δώσει μόλις έναν αγώνα, σε αντίθεση μ’ εμάς, που θα έχουμε δώσει στο ίδιο διάστημα τρία και τέσσερα παιχνίδια. Ευτυχώς επιστρέφουν οι Ασαμόα και Μπαρέτο, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Από την άλλη, ο Ντι Νατάλε δεν μπορεί να αρχίσει καν τρέξιμο, ενώ η απώλεια του Ίσλα είναι πράγματι πολύ σημαντική”.
Σχολιάζοντας την κατάσταση στην ομάδα, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό, υπογράμμισε: “Θα πρέπει να διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό για όσα έχουμε πετύχει, να είμαστε δηλαδή ψηλά στη βαθμολογία και να συνεχίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να ζούμε το παρόν και να ελπίζουμε ότι το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο”.
Κι ο τεχνικός της Ουντινέζε κατέληξε: “Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε τις ευκαιρίες και στο πρώτο 10λεπτο το σκορ θα μπορούσε να ήταν και 2-0. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν σκοράραμε. Κόντρα στην Κάλιαρι θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να γυρίσουμε στις επιτυχίες”.
Η Ουντινέζε αναμένεται να παραταχθεί και στο σημερινό παιχνίδι με σύστημα 3-5-1-1. Ο Χαντάνοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία, οι Μπενάτια, Ντανίλο και Ντομίτζι θα είναι οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν (από δεξιά προς αριστερά) οι Μπάστα, Φερνάντες (δεν έχει δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ), Πασιέντζα, Ασαμόα και Αρμέρο, επιτελικός μέσος θα είναι ο Τόρε (επίσης δεν έχει δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ) και στη θέση του φορ θα αγωνιστεί ο Φλόρο Φλόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου