Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

“Στην Τούμπα το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ…”

Τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Ζόρζε Ροζάριο ήταν ο δεξί χέρι του Φερνάντο Σάντος. Τον είχε ακολουθήσει τον Σάντος σε όλες τις ομάδες που είχε εργαστεί για πάνω από μία δεκαετία. Όταν όμως ο Σάντος ανέλαβε την Εθνική, ο Ροζάριο αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για να ψάξει αλλού την τύχη του.
Πριν από λίγες εβδομάδες ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ολανένσε και πήρε μαζί του ως άμεσο συνεργάτη τον Ζόρζε Ροζάριο, με τον οποίο βέβαια είχε συνεργαστεί ως παίκτης στον ΠΑΟΚ αλλά και ως τεχνικός διευθυντής.
Ο Ροζάριο θα καθίσει σήμερα στον πάγκο της Ολανένσε (8η στο πρωτάθλημα) στο εκτός έδρας ματς με τη Φεϊρένσε, διότι ο Κονσεϊσάο είναι τιμωρημένος.
Ο Ροζάριο όσο ήταν στον ΠΑΟΚ μαζί με τον Σάντος μέτρησαν 4Χ4 νίκες στην Τούμπα στα ματς πρωταθλήματος με τον Άρη!
Με Σάντος και Ροζάριο στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ είχε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα με Άρη: Τη σεζόν 2007-08 το σκορ ήταν 3-0, τη σεζόν 2008-09 η νίκη ήταν με 1-0, τη σεζόν 2009-10 έγινε το άνετο 4-1 και στα πλέι οφ της ίδιας χρονιάς ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει και με 2-0. “Είχαμε και μία ισοπαλία στο Κύπελλο, αλλά μετά πήραμε την πρόκριση στην έδρα του Άρη”, θυμήθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στα ΣΠΟΡ και αναφέρονταν βέβαια στην πρόκριση του 2009 μέσα στο Χαριλάου με το χαμένο πέναλτι του Καράμπελα...
Μιλώντας στα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ο Ροζάριο έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο και αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του που θα κάθονται στους δύο πάγκους των δύο ομάδων: στον Μανουέλ Μασάδο του Άρη και στον Χοακίμ Πρέτο, ο οποίος είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μπόλονι.
Αρχικά μιλώντας για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη τόνισε:
“Στην Τούμπα δεν είναι το ματς; Ε, εκεί έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ! Η Τούμπα αλλάζει τα δεδομένα. Στην έδρα του ο ΠΑΟΚ αυξάνει 25% τις πιθανότητες να κερδίσει, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του. Είδα και το ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ προχθές με την Ουντινέζε όπου πήρε μία σημαντική ισοπαλία μέσα στην Ιταλία. Διαπίστωσα ότι είχε εξαιρετική τακτική για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και τα κατάφερε. Ο Μπόλονι είναι πολύ καλός προπονητής και νομίζω ότι φαίνεται η δουλειά που κάνει στον ΠΑΟΚ. Και έχει δίπλα του έναν ακόμη πολύ καλό προπονητή, τον Χοακίμ Πρέτο, με τον οποίο γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Για πέντε χρόνια παίζαμε μαζί στις Ακαδημίες και τις μικρές ομάδες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας! Ξέρω ότι έχει άψογη συνεργασία με τον Μπόλονι και η στρατηγική του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή στα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει. Στο ματς με τον Άρη ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα”.
“Εύχομαι  να κερδίσει ο ΠΑΟΚ”
Κάνοντας μία... “σούμα” των δεδομένων που υπάρχουν για το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη, ο Ροζάριο τόνισε:
“Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό momentum και έτσι φαντάζομαι ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Το προβάδισμα το έχει ο ΠΑΟΚ και λόγω έδρας, αλλά και επειδή είναι καλύτερη ομάδα. Ξαναλέω ότι η Τούμπα αλλάζει τα δεδομένα. Θυμάμαι για παράδειγμα ότι την πρώτη μας δύσκολη χρονιά στον ΠΑΟΚ με το Φερνάντο Σάντος (σ.σ.: 2007-08) που δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, είχαμε κερδίσει άνετα τον Άρη στην Τούμπα (3-0). Επίσης θυμάμαι καλά το 4-1 και τη νίκη στα πλέι οφ της τελευταίας μας σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Όπως και να το κάνουμε επειδή έχω τον ΠΑΟΚ μέσα στην καρδιά μου, του εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό το ματς με τον Άρη και φυσικά να κερδίσει για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμο του...”.
Ο Ροζάριο αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του προπονητή του Άρη, το Μανουέλ Μασάδο:
“Ο Άρης συμμαζεύτηκε σημαντικά από τότε που ο Μανουέλ Μασάδο ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία. Είναι καλός και έμπειρος προπονητής, ο οποίος δίνει μεγάλο βάρος στην τακτική και ξέρει να στήσει καλά τις ομάδες του. Από όσο έχω παρακολουθήσει έχει πάρει αρκετά καλά αποτελέσματα με τον Άρη τον τελευταίο καιρό και από εκεί που ο Άρης ήταν 12ος ή 13ος έχει ανέβει στην 7η-8η θέση”.
Η επαφή Πρέτο με Μασάδο
Ο Χοακίμ Πρέτο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Μανουέλ Μασάδο που από τα μέσα Ιανουαρίου ανέβαλε τον Άρη. Μάλιστα ο Πρέτο γνώριζε για το φλερτ από τις 21 Δεκεμβρίου, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν στην Αθήνα για να παίξει με τον Εθνικό Αστέρα! Ο Δικέφαλος ενδιαφέρονταν για έναν παίκτη από τη Γκιμαράες, και ο Πρέτο επικοινώνησε με το Μασάδο για να πάρει στοιχεία. Εκείνος του είπε ότι είχε απορρίψει τότε πρόταση του Άρη, αλλά τελικά 20 μέρες μετά είπε το “ναι”.
Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Κονσεσάο!
Η ΑΕΚ μπορεί να μην έχει ούτε… μαντήλι να κλάψει, αλλά ενδιαφέρεται για του χρόνου να δώσει την τεχνική της ηγεσία στο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μαζί με τον Ζόρζε Ροζάριο! Οι ανεπίσημες κινήσεις έγιναν μέσω των γνωριμιών που έχει ο Ροζάριο με ανθρώπους της ΑΕΚ, από την εποχή που δούλεψε εκεί με το Φερνάντο Σάντος.
“Τόσο εγώ όσο και ο Σέρτζιο θα θέλαμε βέβαια περισσότερο να δουλέψουμε στο μέλλον στον ΠΑΟΚ, ωστόσο γνωρίζουμε καλά ότι ο Μπόλονι και ο Πρέτο κάνουν πολύ καλή δουλειά και έχουν ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ αξίζει να δει περισσότερες χαρές…”, επισήμανε ο Ροζάριο στα ΣΠΟΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου