Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτη γκίνια, τρεις νέοι τραυματισμοί!

Ο ΠΑΟΚ πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό είχε τρεις τραυματίες (Έτο, Τσιρίλο και Σνάουτσνερ) αλλά πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο μέτρησε άλλες τρεις απώλειες!
Ο Παναγιώτης Γλύκος είχε δηλωθεί για να ξεκινήσει στο παιχνίδι, αλλά στην προθέρμανση έπαθε μία διάταση στον αριστερό προσαγωγό και έτσι τη θέση του πήρε στην 11άδα ο Κρέσιτς. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμη και για θλάση β' βαθμού.
Ο Κρέσιτς είχε να αγωνιστεί από τις 10 Δεκεμβρίου και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου για το πρωτάθλημα με 3-1.
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτό του αγώνα ο ΠΑΟΚ έχασε και δεύτερο παίκτη καθώς τραυματίστηκε και ο Κατσικάς (είχε πρόβλημα στο γόνατο στο οποίο είχε κάνει πέρυσι εγχείριση χιαστών)! Έτσι στη θέση του πέρασε ο Μπαλάφας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι έχει πρόβλημα στο μηνίσκο και θα χρειαστεί να κάνει αρθροσκόπηση.
Στο 38' ο ΠΑΟΚ έχασε και τρίτο παίκτη, καθώς και ο Αθανασιάδης (ο πρώτος σκόρερ του φετινού Δικεφάλου με 13 γκολ) έγινε αναγκαστική αλλαγή για να μπει στο παιχνίδι ο Ίβιτς! Ο Κλάους είχε πρόβλημα στο δεξί του γόνατο.
Εκτός αυτών βέβαια ο Δικέφαλος είχε πριν από το ματς και τρεις ακόμη τραυματίες καθώς νοκ άουτ ήταν ο Έτο, ο Τσιρίλο και ο Σνάουτσνερ...
Πολλά είναι τα προβλήματα που μαζεύονται για τον ΠΑΟΚ σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου