Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

«Δε θα μπορώ να κοιμηθώ...»

Ο Λάσλο Μπόλονι εκτός από την ήττα στις δηλώσεις του στάθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν πλήξει τον ΠΑΟΚ και απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία του Γιάχου.
Αναλυτικά τόνισε:
«Ποτέ δεν είναι καλό να χάνεις. Χάσαμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χάσαμε και το σημερινό, όμως προτιμώ τη σημερινή εμφάνιση. Είχαμε αγωνιστική παρουσία, όμως μας έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες, που ήταν με την πλευρά του αντιπάλου. Με δύο απουσίες ήταν πραγματικά ρεαλιστές, αλλά έδειξαν ωριμότητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, που δεν είχαμε εμείς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και πρέπει να πω ότι είμαι στεναχωρημένος για τους 4 τραυματισμούς. Τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για εμάς».

Για τους τραυματισμούς των τελευταίων ημερών και τους σημερινούς είπε:
«Δεν ξέρω αν είμαστε άτυχοι, αλλά το να χάσουμε τέσσερις βασικούς και τον Λαζάρ με κόκκινη κάρτα, θα με αναγκάσει να μην κοιμηθώ καλά τις επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα στους πέντε που έχουν τραυματιστεί είναι οι Γλύκος και Κατσικάς που πέρσι είχαν χειρουργηθεί στο γόνατο. Ο Γεωργιάδης φέτος έχει τραυματιστεί. Του Κλάους ο τραυματισμός δεν είναι μυικός και του Σνάουτσνερ είναι κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Δουλεύουμε καλά αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε συνδυασμό με τις ηλικίες κάποιων παικτών δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις».

Για την εξέλιξη του αγώνα και τη διαιτησία του Γιάχου:
«Στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε προγραμματίσει να έχουμε ένα καλό αμυντικό τείχος. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις δεν έγινε. Σε δύο μπλακ άουτ δεχθήκαμε δύο γκολ. Μετά το 0-2 ακόμη και αν συμφωνώ ότι αδικηθήκαμε από τον διαιτητή, δεν λέω κουβέντα. Όταν κερδίζεις μπορείς να λες οτιδήποτε, όταν χάνεις το βουλώνεις».

Για το δύσκολο πρόγραμμα, σε συνδυασμό με την κατάσταση της ομάδας:
«Δεν αισθάνομαι εγκλωβισμένος. Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα και ξέρετε ποιο είναι. Σας είπα για τους τραυματισμούς. Όταν πήρα το χαρτί των συνθέσεων πριν το ματς είδα τον πάγκο του Ολυμπιακού και νόμιζα ότι ήταν βασικοί. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...»

Βαλβέρδε: «Σημαντική νίκη»
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού με 0-2.
Αναλυτικά είπε:
«Η νίκη ήρθε σε μία πολύ σημαντική χρονική στιγμή για εμάς, καθώς ήρθε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο στην Τούμπα, όμως τα καταφέραμε σε ένα εξαιρετικό σημείο. Το να κερδίζεις το σημερινό παιχνίδι σημαίνει ότι ξεπερνάς ένα μεγάλο εμπόδιο. Είναι σημαντικό ότι το γκολ ήρθε νωρίς, αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να ανοιχτεί και εμείς συνεχίσαμε την πίεση για το δεύτερο γκολ.
Δημιουργήσαμε τα κενά που έπρεπε και όταν ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε κίνδυνο, η άμυνά μας στάθηκε όπως έπρεπε. Ξέραμε πως έπρεπε να ξεκινήσουμε δυνατά και η είσοδος μας έγινε όπως έπρεπε.
Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι όταν κερδίζεις έναν τέτοιο αντίπαλο κερδίζεις κάτι παραπάνω, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Πάντως το πραγματικό κέρδος είναι τρεις βαθμοί.
Επίσης θα μου άρεσε στα ντέρμπι να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία, να μην υπάρχει τόση ένταση. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Τούμπα, μπορεί να συμβαίνει και στο Καραϊσκάκη», είπε ο Ισπανός.
Για την ένταση στον πάγκο του Ολυμπιακού είπε: « Έπεσε πολύ κοντά μας μία κροτίδα και αυτό το γεγονός μας προκάλεσε ανησυχία. Είναι πράγματα που συμβαίνουν, θα ήθελα να μη συμβαίνουν, αλλά όπως συμβαίνουν όταν είμαστε γηπεδούχοι συμβαίνουν και όταν είμαστε φιλοξενούμενοι και ας μη μας αρέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου