Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

«Απόντες στην αρχή του αγώνα...»

Ο Ντάριο Κρέσιτς μιλώντας για το παιχνίδι και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό με 0-2 είπε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Έπρεπε να μπούμε με περισσότερο πάθος και δύναμη στο ματς. Κάναμε δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο και δεχθήκαμε δύο γκολ. Μετά παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά...».
Σε ερώτηση για το τι έκανε λάθος ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς και αν επηρεάστηκε από τους τραυματισμούς τριών παικτών (Γλύκος, Κατσικάς, Αθανασιάδης) είπε:
«Στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι για να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήμασταν παρόντες μέσα στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό. Δεν ήμασταν εκεί. Γι΄ αυτό ήρθε η ήττα...»
Κλείνοντας ο Κροάτης είπε: «Πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Τελείωσε αυτό το ματς, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά πρέπει να δούμε τη συνέχεια...».

Μαλεζάς: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»
Ο Στέλιος Μαλεζάς στις δηλώσεις του συμφώνησε με τον Κρέσιτς για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ.  «Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τον Κρέσιτς. Ήμασταν απόντες στην αρχή του αγώνα. Δυστυχώς δεν ήρθε όπως θέλαμε το ματς. Δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ και μετά παρότι προσπαθήσαμε πολύ δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.
Το πρώτο γκολ άλλαξε όλη τη ροή του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός ήταν καλά στημένος αρχικά, καλύτερα από εμάς και σε μία αντεπίθεση έκανε και το 0-2. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς έτσι είναι στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.
Όσο για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ μία ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 10 αγώνες που ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα;
«Τίποτα...», είπε ο Μαλεζάς. «Σημασία είναι ότι χάσαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε για να πάρουμε στη συνέχεια αυτό που αξίζουμε..».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου