Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μοναδικές στιγμές με τον κόσμο στο "Γεντί Κουλέ"

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο του ΟΦΗ, όταν οι οπαδοί των Κρητικών υποδέχθηκαν στο σύνδεσμό τους κάτω από τη Θύρα 4 τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όλοι μαζί τραγουδούσαν συνθήματα κατά κοινών… εχθρών!
Οι πιο φανατικοί οπαδοί του  ΟΦΗ, οι «Snakes» είχαν προσκαλέσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα βρίσκονταν στο Γεντί Κουλέ να επισκεφτούν το σύνδεσμό τους κάτω από τη Θύρα 4 του γηπέδου, όπου θα είχαν από νωρίς «μπάρμπεκιου».
Λίγο μετά από τις 18:00 οι φίλοι του ΠΑΟΚ έφτασαν με πορεία έξω από το σύνδεσμο των Κρητικών φωνάζοντας συνθήματα τα οποία έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε όλη την περιοχή.
Οι οπαδοί του ΟΦΗ υποδέχθηκαν με νέα συνθήματα τον κόσμο του ΠΑΟΚ και καθώς οι φίλοι και των δύο ομάδων είχαν ασπρόμαυρα κασκόλ και σημαίες το μάτι μπερδεύονταν μέσα στο πλήθος καθώς όλοι μαζί αγκαλιασμένοι συνέχισαν να ανταλλάσουν συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Αθήνας, της Βουλής κτλ!
Το σκηνικό ήταν μοναδικό και συνεχίστηκε για αρκετή ώρα πριν οι φίλοι του ΠΑΟΚ πάρουν το δρόμο για τη Θύρα 6 που φιλοξενήθηκαν στο Γεντί Κουλέ και οι φανατικοί οπαδοί του ΟΦΗ μπουν στη δική τους Θύρα 4 του κρητικού γηπέδου…
Λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν στους φίλους του ΟΦΗ και μία ενθύμια πλακέτα για τη φιλία του κόσμου των δύο ομάδων, η οποία έγραφε:
«ΠΡΟΣ
Snakes -4-
Heraklion club
Εις ένδειξη αναγνώρισης της φιλίας που αναπτύσσεται μεταξύ μας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΚΡΗΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου