Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σάλπι ψάχνει το 20ό γκολ

Θα το πετυχει στο UDINE????????????
Ένα σπάνιο ρεκόρ που σχετίζεται με τις δύο ομάδες της Κρήτης έχει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Έχει πετύχει μέχρι τώρα 19 γκολ απέναντι σε ΟΦΗ και Εργοτέλη, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.
Η πλειοψηφία βέβαια των γκολ είναι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μ’ αυτήν σήμερα ο Σάλπι αναζητά το 20ο του γκολ σ’ αυτό το εξαιρετικά σπάνιο ρεκόρ. Από αυτά τα 19 γκολ που σημείωσε μέχρι τώρα, τα 14 επιτεύχθηκαν κόντρα στον ΟΦΗ και τα 5 απέναντι στον Εργοτέλη. Μάλιστα, τελευταία “μπαλωθιά” του Σαλπιγγίδη, ήταν πριν από περίπου έναν μήνα, στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Τούμπα. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με τον Κουτσιανικούλη, αλλά ο Σαλπιγγίδης ισοφάρισε και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Λίνο έδωσε τη νίκη (2-1) στον “Δικέφαλο”.
Εκτός από αυτό το τέρμα, ο στράικερ του ΠΑΟΚ έχει σημειώσει απέναντι στους “κιτρινόμαυρους” Κρητικούς άλλα τέσσερα γκολ: δύο με τον ΠΑΟΚ (το ένα πέρσι στη νίκη με 1-2 στο Παγκρήτιο) και άλλα δύο με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, οχτώ γκολ έχει σκοράρει απέναντι στον ΟΦΗ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και άλλα έξι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας σκοράρει όλες τις σεζόν που βρέθηκε αντιμέτωπος με τους “ασπρόμαυρους” Κρητικούς. Φέτος, στο ματς του πρώτου γύρου έμεινε το 0-0 στην Τούμπα, αλλά εκκρεμεί το σημερινό ματς στο Γεντί Κουλέ. Αν ο “Σάλπι” τα καταφέρει, δε θα υπάρχει σεζόν στην καριέρα του που να μη σκόραρε εναντίον του ΟΦΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου