Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ντύθηκε «Κλάους» ο Γιάννου!

Ο Απόστολος Γιάννου άνοιξε λογαριασμό στην Κρήτη και πέτυχε τα δύο πρώτα του επίσημα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του τραυματία Στέφανου Αθανασιάδη!
Ο νεαρός επιθετικός ντύθηκε… «Κλάους» στο Γεντί Κουλέ, καθώς απόντος του πρώτου σκόρερ της φετινής ομάδας του Δικεφάλου (ο Αθανασιάδης έχει πετύχει 13 γκολ) ηγήθηκε της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ και έδειξε με την παρουσία και την αποτελεσματικότητα που είχε ότι μπορεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.
Μάλιστα ο Απόστολος Γιάννου κατάφερε και κάτι που μόνο ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει καταφέρει φέτος, δηλαδή να πετύχει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι.
Ο «Κλάους» είχε βρει δύο φορές προς τα αντίπαλα δίκτυα στο 3-1 με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα στις  αρχές Ιανουαρίου.
Ο Γιάννου έγινε ο 13ος διαφορετικός φετινός σκόρερ του ΠΑΟΚ καθώς εκτός από το νεαρό επιθετικό (που σκόραρε δύο φορές με τον ΟΦΗ) στα φετινά επίσημα ματς του Δικεφάλου έχουν σκοράρει ακόμη οι: Αθανασιάδης (13), Βιεϊρίνια (9), Σαλπιγγίδης (7), Λίνο (5), Φωτάκης (4),  Μπαλάφας (3), Παπάζογλου (2), Λάζαρ (2), Γκαρσία (1), Σπαντάσιο (1), Ίβιτς (1), Γεωργιάδης (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου